Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДербиДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Бен: „Сезона из снова“

Трећи овосезонски вечити дерби припао је фудбалерима Црвене звезде. У фантастичној атмосфери на Маракани први гол постигао је Ел Фарду Бен из пенала, а касније се у листу стрелаца уписао и Алекса Вукановић.

Када узмем лопту и ставим је на белу тачку потпуно сам сигуран у себе. Важност меча и атмосфера не утичу на мене. Имам много самопоуздања, знам да могу да затресем мрежу и то се и јуче показало на делу. Волео бих да следећи пут дам и гол из игре на вечитом дербију, а овај погодак је свакако добар почетак – рекао је Бен.

Звездин нападач осврнуо се на учинак своје екипе у 160. окршају вечитих ривала.

Дерби носи посебну драж и увек је битно победити у таквој утакмици. Срећан сам што сам постигао гол на овако важном мечу. После тог поготка играли смо много боље, били смо растерећенији и имали доста изгледних прилика да много пре краја решимо питање победника. Било је доста борбе на терену, такав је сваки дерби. Овог пута нисмо дозволили противнику да наметне свој стил игре, већ смо ствари држали под контролом.

Бен је до сада постигао 32 гола у дресу шампиона Србије у свим такмичењима.

Ова сезона је невероватна, срећан сам због свих голова и добрих партија које сам пружио до сада. Још увек није готово, имамо још четири утакмице да одбранимо титули, такође се боримо за пласман у финале Купа. Желим да освојимо све што можемо, дајемо све од себе да донесемо дуплу радост нашим навијачима у мају. Потрудићу се головима да што више помогнем екипи – рекао је Бен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment