Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Победили смо све

Победом (2:1) у 160. вечитом дербију, Црвена звезда наставила је да корача ка одбрани шампионске круне, а три бода против Партизана, осим што су црвено-беле приближила шампионском трофеју, донела су јединствен успех лидеру Суперлиге.

Звезда је победом у 33. колу, односно трећој рунди домаћег шампионата, постала једини тим у актуелној првенственој трци који је бар једном савладао сваког ривала.

Екипа Вадана Милојевића, после два ремија у вечитим дербијима, уписала је победу резултатом 2:1 и головима Бена и Вукановића црно-беле додала на списак на којем су и преосталих 14 суперлигаша.

Све остале клубове Звезда је савладала по два пута ове сезоне чиме је четири кола пре краја на 29 победа. Учинак додатно импресивним чини податак да су црвено-бели у 28 славља постизали бар по два гола, а једини дуел који је одлучио један погодак било је гостовање Раднику.

Управо против Сурдуличана, Звезда је уписала најубедљивији тријумф у актуелном првенству (6:0).

Занимљиво, против сваког ривала црвено-бели су дали бар четири гола у досадашњем такмичењу, а најефикаснији су били против предстојећег ривала Војводине, којој су у два меча послали по четири лопте у мрежу.

Суперлига се наставља 1. маја, а шампион Србије гостује управо Војводини следеће среде од 16 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment