Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Јуниори поражени од Хемофарма

Јуниорски тим Црвене звезде претрпео је и трећи пораз у Јединственој лиги Србије. Црвено-беле за које је у овом мечу играо и Александар Цветковић наиграо је вршачки Хемофарм резултатом 82:91 (18:25, 14:15, 23:21, 27:30).

Кошаркаши Хемофарма водили су током већег дела меча, а на крју треће четвртини имали су шест поена предности. Међутим, почетком последње четвртине играчи Црвене звезде поставили су зонску одбрану, на коју се Вршчани нису снашли. Звезда је успела да направи преокрет и дође до вођства 68:66. Ипак, гости су убрзо нашли решење за овакав тип дефанзивне поставке црвено-белих и са четири везане тројке обезбедили победу.

Најзаслужнији за тријумф Вршчана био је Лука Митровић са 20 поена (укупан индекс 38), док је код Звезде најефикаснији био Цветковић са 29 поена.

– Заслужена победа Хемофарма. Најдоминантнија су екипа у лиги, дошли су у пуном саставу и практично цео меч играли са првом петорком. Не могу да будем задовољан са нашом игром. Нисмо дали све од себе. Играли смо доста незрело, неискусно, много смо грешили и то у кључним моментима. Играчи Хемофарма су доста физички зрелији, објективно су старији две године. Милутинов и Митровић си имали укупно 13 скокова у нападу и сваки тај скок су претволили у поене. Овим завршавамо први део сезоне . Нисам ни задовољан а ни не задовољан постигнутим резулататим, јер је мој тим убедљиво најмлађи у лиги. Искрено се надам да ћемо то поправити у другом делу сезоне – рекао је после меча тренер Звездиних јуниора Милан Мандарић.

Повезане вести

2 comments

ja nisam ne zadovoljan дец 26, 2011 at 23:25

…ali jesam nezadovoljan !

Reply
Бранимир дец 28, 2011 at 00:32

Ја нисам задовољан.

Reply

Leave a Comment