Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гајић: „Нови корак ка титули“

Након слободног викенда због обележавања Ускрса фудбалери Црвене звезде вратили су се тренинзима јер их већ у среду очекује утакмица 34. кола Суперлиге Србије. Изабранике Владана Милојевића ће 1. маја од 16 сати гостовати новосадској Војводини.

Најбитније је да остваримо још једну победу, да потврдимо добру игру од прошлог четвртка. Неће бити лако, гостујемо на терену који по правилу није баш најсјајнији, а дан пре нас ће и Пролетер одиграти свој меч на „Карађорђу“. Ипак, то су околности на које не можемо да утичемо. Најбитније је да смо сви здрави, да немамо повређених играча, радује нас што се и Боаћи враћа тренинзима. Лепо смо се одморили и потпуно спремни дочекујемо сусрет у среду – рекао је Милан Гајић.

Како истиче Звездин бек, свима у екипи пријао је дводневни предах.

Лепо је што смо за овако важан празник имали слободне дане и прилику да их проведемо са својим породицама. Отишли смо на одмор у одличном расположењу после победе у вечитом дербију. Све се уклопило у великој недељи. Напунили смо батерије за викенд и спремни смо за преостале четири утакмице у шампионској трци.

Поред шампионске трке у Суперлиги, фудбалери Црвене звезде такмиче се и у Купу Србије.

Не кријемо да нам је главни циљ ове сезоне да освојимо дуплу круну. Идемо ка томе, има још да се игра, спремамо се утакмицу по утакмицу. Желимо што пре да обезбедимо титулу, а надам се да ћемо крунисати ову сезону 23. маја и да ћемо нашим навијачим донети још већу радост.

Талентовани бек истиче да је задовољан тренутном формом.

Много пута сам истакао до сада да су ме саиграчи одлично прихватили,. Лично ми је, када сам дошао, било најбитније да се физички вратим у форму што брже. То је сада већ обављено, остало је да се још додатно уиграм, да ухватим аутоматизам. Лично сам задовољан досадашњим учинком, а наравно тежим бољем – поручио је Гајић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment