Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Милојевић: „У Новом Саду је увек дерби“

Шеф стручног штаба Владан Милојевић рекао је, дан уочи гостовања Војводини, да их очекује изузетно тешка утакмици у оквиру 34. кола Суперлиге, односно четвртој рунди плеј-офа.

У Новом Саду је увек дерби, чека нас екипа која је једна од најмлађих и врло талентованих у лиги. Војводина је изгубила високим резултатом у Крушевцу, али то не осликава стварно стање, сигурно да њеном младом тиму недостаје искуство и кључним тренуцима. Војводина је екипа пред којом је светла будућност и сигурно да ће следеће сезоне бити озбиљан конкурент за највиши пласман у Суперлиги. Сам пласман у плеј-оф је велики успех за младу екипу и младог стручњака Радована Кривокапића који храбро води тим. Види се печат онога што су зацртали да ураде – рекао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије изнео је и очекивања пред дуел заказан за среду од 16 часова.

Што се нас тиче, увек је дерби против Војводине, без обзира на бодовну разлику. Поштујемо противника и спремамо се да у Новом Саду одиграмо добру утакмицу. Увек је лепо тамо играти, у правом фудбалском амбијенту, очекујем доста публике и верујем да ће моћи да виде садржајну утакмицу.

Милојевић се осврнуо и на здравствени билтен у својим редовима. На двојицу играча сигурно неће моћи да рачуна.

Осим Боаћија, остали немају проблем са повредама, док Бранко Јовичић неће играти због жутих картона. На све остале могу да рачунам. Као и против Партизана, и сада ћу се определити за онај тим који је најбољи за дату утакмицу. Фокусиран сам само на меч са Војводином, не гледамо згуснут распоред, барем смо ми навикли на тај ритам.

Гостовање у Новом Саду долази после дводневне, празничне паузе, односно тријумфа у 160. вечитом дербију, као једно од последње четири првенствене утакмице.

Завршница је првенства па долази и до физичког премора, и до психичког засићења. То су све фактори који утичу, али ми смо професионалци. Нисмо још ништа освојили, морамо да будемо најјачи када је најтеже и најпотребније. Не свиђају ми се и не бавим се калкулацијама, морамо да завршимо посао до краја како треба, последњих 25 дана сезоне је пред нама и трудићемо се да држимо фокус на максималном нивоу – закључио је шеф Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

звездан апр 30, 2019 at 19:56

вратите лазовића,радоњића и купите крунића и радоју .и

Reply

Leave a Comment