Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовељић: „Још једна победа и титула“

Млади, талентовани нападач Црвене звезде Дејан Јовељић два пута уписао се у листу стрелаца на мечу са Војводином.

Сјајна утакмица за нас. Одлично смо се снашли на тешком гостовању. Терен је био захтеван за игру, време тешко, али успели смо да упишемо нову победу. Посебно сам срећан због другог гола кији сам постигао. Пенал је био на мени, пришао сам Марину и питао га да ли могу ја да изведем једанаестерац. Без размишљања су се сложили и он и остали саиграчи. То је још једна ствар која показује колико смо сложни. Марин је доказао да зна колико ми значе голови. Код првог поготка Чаушић ми је упутио сјајан ударац, а ја сам се нашао на правом месту и лопту спровео у мрежу – рекао је Јовељић.

Нападач црвено-белих на сусрету са Војводином стигао је до бројке од десет постигнутих голова.

То ми је био циљ на почетку сезоне, драго ми је да сам га неколико кола пре краја и испунио. Веровао сам да могу да испуним то што сам зацртао, али без саиграча то не би било могуће. И данас се то показало.

Следећу утакмицу фудбалери Црвене звезде одиграће на свом терену против Младости у недељу.

За неколико дана пред нама је изузетно важна утакмица. Као што каже наша песма:“Још једна победа и титула“. Навијачи могу да очекују борбу и велику жељу у нашој игри у недељу. Надам се да ће то бити довољно за славље на крају – поручио је Јовељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Hope elinal феб 20, 2020 at 04:17

Ne brini više što smo tu zbog tebe! Trebate li zajam za posao ili za plaćanje računa po kamatnoj stopi od 2%? Nudimo poslovni zajam, osobni zajam, zajam za kuće, auto kredit, studentski zajam, kredit za konsolidaciju duga npr. bez obzira na vašu kreditnu ocjenu. Zajamčeno je pružanje financijskih usluga brojnim klijentima u cijelom svijetu. S maksimalnim trajanjem od 1 do 30 godina, naš zajam se kreće od 5 000 eura (pet tisuća dolara) do 50 000 000 000,00. (Pedeset milijuna eura). Također pozajmljujemo u SAD-u DOLLARS, EURO i POUNDS! Za više detalja kontaktirajte nas putem ove e-pošte: (Kplendes@outlook.com)

Reply
lucycharls мај 2, 2019 at 22:11

зајам! зајам!! зајам!!!
Тражите угледну и акредитирану приватну кредитну компанију која даје кредите за животну прилику. Пружамо све врсте кредита на веома брз и једноставан начин, особни зајам, ауто кредит, кућни кредит, студентски кредит, пословни зајам, инвестициони кредит, консолидацију дуга и друго. Да ли су вас банке и друге финансијске институције одбиле? Да ли вам је потребан консолидациони кредит или хипотека? Тражите више не као што смо ми ту да све ваше финансијске проблеме учинимо стварима прошлости. Кредитирамо средства појединцима и предузећима којима је потребна финансијска помоћ по стопи од 2%. Није потребан број социјалног осигурања и није потребна провера кредита, 100% гарантовано. Желим да користим овај медиј како бих вас обавијестио да пружамо поуздану и корисну помоћ и да ћемо вам радо понудити кредит.
Дакле, пошаљите нам е-пошту данас на: (луцицхарлс50@гмаил.цом) да бисте се пријавили за кредит.

Reply

Leave a Comment