Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Вукановић: „У недељу за титулу!“

Још један тријумф дели фудбалере Црвене звезде од освајања шампионске титуле. Прилику да са својим навијачима прославе јубиларну, 30. титулу, имаће у недељу, од 18 сати на Маракани, када ће дочекати екипу Младости.

Важна три бода, најважнија у овој сезони, су у игри. Ићи ћемо свим силама на победу, да се покажемо у што бољем светлу. Пробаћемо што раније да дођемо до предности, да уведемо утакмицу у миран ток и да на крају имамо најлепше славље са нашим навијачима до сада. Истицали смо много пута колико нам је важно освајање титуле, за то се припремамо и боримо. Лидери смо на табели целе сезоне и дошло је време да то и наплатимо у недељу – рекао је Алекса Вукановић.

Звездин шпиц уписао је други гол у низу на утакмици са Војводином.

Овај погодак ми је посебно драг, јер сам затресао мрежу у Новом Саду после много година. Могу да будем задовољан својим учинком на претходне две утакмице, али увек зелим да се усавршавам и знам да ће то тек доћи на своје и да ће уследити још више голова.

Вукановић се осврнуо и на фантастичну подршку коју је наша екипа имала у Новом Саду.

Поздрављам и захваљујем се свим навијачима који су били у Новом Саду и позивам их да и у недељу буду уз нас. Било је тешко првих десетак минута на сусрету са Војводином, док нисмо ушли у ритам. Све је било много лакше после прелепог гола који је постигао Милан Павков, а сигурно нам је највише пријало славље испод трибине на крају. Где год играмо имамо невероватну подршку, о атмосфери на Маракани нема потребе трошити речи. Верујем да ћемо се у недељу захвалити нашим навијачима на подршци освајањем шампионске титуле – поручио је Вукановић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment