Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Стартује Балкан Супер лига. Извучени парови полуфинала Купа Србије

РЛК Црвена звезда претходне сезоне освојио је све што се могло освојити. Успех је још већи ако се зна да су црвено-бели до свих трофеја стигли без пораза, а и актуелна сезона је започела успешно.

Предстојећег викенда рагбисти Црвене звезде стартују у овосезонској Балкан Супер лиги, а жеља свих у клубу је да трофеј намењен најбољој екипи региона остане у витринама нашег клуба. У недељу 5. маја на програму је меч 2. кола групе „А“ регионалног такмичења, а црвено-бели гостују у Атини екипи Ариса. Меч почиње од 15 часова.

РЛК Црвена звезда шампион Балкан Супер лиге 2018. године

У 1. колу Балкан Супер лиге атинска екипа је убедљиво савладала београдски Дорћол резултатом 52:6, док је сусрет између италијанског Лигнана и наше Црвене звезде одложен.

Истовремено у Рагби 13 федерацији Србије одржан је жреб за полуфинале Купа Србије. У борби за финале 12. маја састаће се РЛК Црвена звезда и Ташмајдан Тигрови, односно Морава Гепарди из Лесковца и Раднички из Ниша. У претходној рунди куп такмичења Црвена звезда је савладала Црвени Кенгур 50:22, док је екипа Ташмајдан Тигрови направила прворазредно изненађење елиминисавши Партизан резултатом 30:10.

Четвртфинале Купа Србије: Црвени Кенгур – Црвена звезда 22:50

Повезане вести

Leave a Comment