Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Освајамо титулу – Обезбедите карту

Још корак нас дели од титуле! Наши фудбалери у недељу, 5. маја, од 18 часова дочекују Младост у 35. колу плеј-офа Суперлиге, а познате су и цене улазница и термини продаје за тај сусрет.

Црвена звезда ће прилику да обезбеди звање новог-старог шампиона имати против екипе из Лучана у петој рунди плеј-офа пред својим навијачима!

У случају тријумфа, црвено-бели би направили довољну бодовну разлику у односу на другопласирани Раднички, без обзира на резултате Нишлија до краја сезоне и тако осигурали освајање титуле.

Продаја карата путем интернета на сајту iticket.rs за меч против Младости већ је у току, а од суботе, 4. маја, улазнице ће бити доступне и на благајнама стадиона „Рајко Митић“.

Благајне ће дан пре меча бити отворене од 11 до 17 часова, а у недељу од 11 сати до почетка сусрета.

Цене улазница су:

Север: 300 динара
Исток: 400 динара
Запад: 500 динара

Изабраници Владана Милојевића су и после поделе бодова наставили доминацију у домаћем шампионату и зато су сада на корак до трона.

Утакмица за шампионску круну више је него довољан разлог да трибине Маракане буду што пуније и да црвено-бели заједно са навијачима прославе 30. титулу. Зато фудбалери позивају све звездаше да дођу у што већем броју у недељу од 18 сати и пруже им неопходну подршку као и увек.

Повезане вести

3 comments

РЕСПЕКТ мај 3, 2019 at 21:47

ЗВУЧИЋЕ НЕВИЈЕРОВАТНО ,АЛИ МИЛАН РОДИЋ ЗА ДВИЈЕ ГОД ИГРАЊА У ЗВЕЗДИ У ПРВЕНСТВЕНИМ УТАКМИЦАМА НЕ ЗНА ЗА ПОРАЗ ЈЕР ДВА ПОРАЗА ШТО ЈЕ ЗВЕЗДА ДОЖИВЈЕЛА ПРОТИВ НАПРЕДКА И НЕДАВНО ПРОТИВ ЧУКАРИЧКОГ НИЈЕ ИГРАО .НЕ ЗНАМ ИМА ЛИ И ЈЕДАН ИГРАЧ ДО САДА ТАКАВ СКОР:МНОГО ВАЖАН ИГРАЧ И ТРЕБАО БИ МАКАР ЈОШ ЈЕДНУ ЦИЈЕЛ СЕЗОНУ ИГРАТИ КОД НАС .

Reply
окнарб мај 3, 2019 at 21:31

МОЈЕ СУ ЖЕЉЕ ПОВРАТАК ЛАЗОВИЋА И РАДОЊИЋА(АКО ЖЕЛЕ ДА СЕ ВРАТЕ ?)ЊИМА БИ НАЈМАЊЕТРЕБАЛО ДА СЕ УИГРАЈУ СА ЕКИПОМ,А У ОДБРАНИ НАСТИЋ ИЗ ГЕНКА И РАДОЈА.ПОКУШАТИ ДОВЕСТИ КРУНИЋА ИЗ ИТАЛИЈЕ И ОБАВЕЗНО ЗАДРЖАТИ МАРИНА БЕНА ,ПАВЛКОВА И РОДИЋА

Reply
mitar мај 3, 2019 at 13:52

Svi na Rajka sa crveno-belim obelezjima .

Reply

Leave a Comment