Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Нацртајте трећу звездицу и дружите се са играчима

Још само једна победа дели нас од освајања титуле и, сада већ према традицији, спремили смо занимљиво дружење са навијачима дан уочи нове суперлигашке утакмице. Овај пут пред меч против Младости заказан за недељу од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“.

Црвено-бели би у случају тријумфа у 5. колу плеј-офа, односно 35. рунди домаћег првенства, осигурали титулу без обзира на резултате другопласираног Радничког до краја шампионата.

Зато је дуел са екипом из Лучана права прилика да у недељу са трибина дате ветар у леђа изабраницима Владана Милојевића на путу ка испуњењу првог од два циља.

Дан пре тога звездаше чека још једно сјајно дружење са црвено-белим првотимцима, и не само то.

У суботу од 12 часова на Тргу Славија биће организовано цртање Звездиног грба са трећом звездицом. На платоу ће бити постављено 10 штафелаја, и мали и велики звездаши биће у прилици да покажу креативност, уз асоцијацију на освајање 30. титуле, због које и стиже трећа звездица.

Такође, сви који дођу добиће и по улазницу за утакмицу са екипом Младости, и то није све. Црвено-бели првотимци ће се, као по обичају, дружити са свим звездашима који дођу и делити им аутограме на специјално персонализованим картицама, а моћи ће и да се фотографишу са њима.

Зато имате више него довољно разлога да у суботу будете на Тргу Славија, проведете време са Звездиним фудбалерима и нацртате грб са трећом звездицом због јубиларне титуле, а онда у недељу од 19 сати бодрите ваше идоле са трибина Маракане и помогнете им да дођу до трофеја.

 

Повезане вести

Leave a Comment