Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Дођи на Младост, освоји учешће на кампу

Пред утакмицу са екипом Младости, у оквиру 5. кола плеј-офа Суперлиге, наши најмлађи звездаши моћи ће да се опробају у наградној игри и освоје учешће на Звездином кампу.

Црвено-беле још три бода деле од одбране трона и у случају победе, у недељу од 18 сати, освојиће титулу! Наши најмлађи навијачи, од осам до 12 година, биће у прилици да погађају ко ће бити стрелац првог гола за Звезду против Лучанаца и у ком минуту утакмице. Можда вас баш ваш фаворит одведе до победе!

Зато позивамо децу и родитеље да доведу своје наследнике у суботу сат времена раније, у 17 сати, испред западне трибине стадиона „Рајко Митић“ код Ред Стар шопа, и покушају да се изборе за место на Звездином кампу. Термин одржавања кампа је од 8. до 13. јула у Београду.

На западу код званичне клупске продавнице бићете у прилици да попуните своју прогнозу и тако будете један од учесника наградне игре. Победник који тачно или најприближније погоди стрелца и минут, биће проглашен на истом месту убрзо по завршетку утакмице.

Дакле, дођите да заједно подржимо наше фудбалере са трибина, бодримо их до титуле и успут се играмо. Већ су тројица добитника освојила учешће на Звездином кампу на мечевима против Радничког и Пролетера.

Подсетимо, ФК Црвена звезда ове године организује дечији камп „Оствари своје снове – постани Звездина звезда“ и број места је ограничен. Пријаве за камп врше се на клупском сајту на линку који вас чека – овде, а поред Београда биће организован још у Бечу, Москви, Канади, Термама Чатеж и Чикагу.

Камп је намењен деци узраста од 8 до 16 година, а први пут ће за оне од 12 до 16 година бити организован према позицијама у тиму, где ће се специфичним мерама обучавати играчи за тачно одређене позиције.

Повезане вести

1 comment

mitar мај 4, 2019 at 13:57

Kada pocinje utakmica u 18 ili 19 casova , voleo bih da dodjem ali nikako ne mogu da isplaniram jer neznam kad pocinje .

Reply

Leave a Comment