Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Загревање за освајање титуле

Врло занимљиво дружење на Тргу Славија било је право загревање за освајање титуле и недељну утакмицу са екипом Младости од 18 сати на стадиону „Рајко Митић“.

Било је то традиционално дружење са црвено-белим фудбалерима пред нови суперлигашки меч, овај пут пред сусрет 5. кола плеј-офа домаћег првенства.

Велики број звездаша окупио се на Тргу Славија и био је у прилици да се дружи са тројицом наших асова. Душан Јованчић, Дејан Јовељић и Милош Вулић радо су делили аутограме на својим картицама, а неизбежно је било и фотографисање, и тако су наставили низ акција у којима црвено-бела публика има прилику да се упозна са својим идолима.

Главни догађај ипак је био врло креативног карактера. Сви наши навијачи показали су умеће и на 10 штафелаја цртали су Звездин грб са трећом звездицом, у сусрет освајању 30. титуле државог првака.

Звездаши су и на тај начин показали колико воле клуб и колико им је стало да се још један трофеј наше у витринама црвено-белог музеја на Маракани. Радо су узели четкице и боје, па је трећа звездица засијала на грбу шампиона Србије.

Сви учесници су добили и по улазницу за сутрашњу утакмицу и имаће прилику да бодре своје идоле на путу ка одбрани трона.

Увек нам је драго да се одазовемо оваквим акцијама, поготово када видимо колико нас људи воле и подржавају. На нама је само да им се за подршку одужимо добрим партијама и победама, и верујем да ћемо се сутра сви заједно радовати титулу – рекао је Јованчић, а Јовељић се надовезао:

Најмање што можемо је да мало попричамо са њима, сликамо се и поделимо аутограме. Волео бих да видим звездаше у што већем броју доћи и у недељу на Маракану, да заједно победимо и одбранимо трон.

И Милош Вулић није крио одушевљење приликом дружења и нове акције.

Навијачи су наш велики покретач и без њих ни ми не бисмо били ту где јесмо. Задовољство нам је да се дружимо са њима кад год можемо, а сутра од 18 часова сви на Маракану. Још једна победа и титула – порука је талентованог везисте.

Дуел са екипом Младости је права прилика да у недељу од 18 сати дате ветар у леђа изабраницима Владана Милојевића и да освоје неопходна три бода како би одбранили титулу и испунили први од два циља, а то је дупла круна.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment