Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Сара и Мирела ипак нису теже повређене

Меч 3. кола плеј-офа женске Супер лиге Србије између наше Црвене звезде и земунске Слоге није имао резултатског императива нити за једну од две екипе, али и као такав донео је много тензија и грубости које су као последицу имале повреде две веома важне играчице у саставу црвено-белих. На све наведено надовезала се и судијска нестручност делиоца (не)правде Јелене Међедовић па није ни чудно што се страсти и дан након сусрета не стишавају.

Као што је речено, меч није имао резултатску важност у овом моменту, али ће његова дешавања имати своју рефлексију за десетак дана када ће се две екипе на истом месту састати у првом полуфиналном сусрету Купа Србије. Баш због тога све у клубу, али и све Звездаше након сусрета забринуле су повреде Саре Савановић и Миреле Тенков. Као што смо вас већ обавестили Сара је након прекршаја „недовољног интензитета“ у шеснаестерцу гостујуће екипе морала бити изнета са терена, а након меча колима хитне медицинске службе и пребачена у Ургентни центар на даља снимања, док је Мирела након повреде рамена током сусрета, добила и велики хематом на нози због којег је такође „треће полувреме“ сусрета провела у здравственој установи.

Указивање помоћи Мирели Тенков

Према последњим информацијама из клуба стање повреда обеју играчица је боље него што се у први мах чинило. Посебно се то односи на Сару Савановић код које је постојала сумња и у прелом ноге. Ипак, обе црвено-беле девојке прошле су „само“ са дисторзијом скочног зглоба и процењено је да им следи двонедељна пауза. С`обзиром да је полуфинале Купа Србије на програму за тачно десет дана, у клубу ће учинити све како би две важне карике нашег тима 15. маја заузеле своја места у најбољој постави.
Сара Савановић је морала бити изнешена са терена

Јасно је да ће дешавања са суботњег сусрета бити додатни мотив девојкама да у купу пруже и више него што могу и да након двомеча обезбеде пласман у ново финале и покушају да одбране трофеј који су освојиле претходног јуна.

Повезане вести

Leave a Comment