Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Заслужена титула

Владан Милојевић заједно са сарадницима у стручном штабу водио је црвено-беле фудбалере до одбране домаћег трона, односно до освајања 30. титуле државог првака!

 

Шеф стручног штаба Црвене звезде, после тријумфа над екипом Младости из Лучана са 1:0 у 5. колу плеј-офа Суперлиге, рекао је како је титула заслужено остала на Маракани.

– Честитам мојим играчима на веома доброј сезони. Остварили смо део циља освајањем титуле, а на путу до дупле круне најпре нас чека реванш полуфинала Купа у Лучанима, па ћемо се опет играти против Младости. Мислим да смо заслужено освојили титулу – поручио је Милојевић.

Тренер шампиона Србије имао је само речи хвале за противника који је савладан голом Милана Павкова у 82. минуту.

– Очекивали смо овакву утакмицу. Младост је можда и најнезгоднија екипа у Суперлиги, јако је дисциплинована, што потиче из рада тренера Нешка Миловановића. Нисмо се најбоље снашли у првом полувремену иако смо имали иницијативу, јер су Лучанци најбољи у лиги када је реч о контрама и имали су неколико изгледних прилика, јако тешко бисмо се вратили после тога. Држали смо концентрацију у другом полувремену, а кључни детаљ је био код гола Павкова. Јованчић је на волшебан начин ишчупао лопту поред три играча Младости, а они су већ видели да је „њихова“ и кренули су у контру. Ако је нешто преломило сусрет, онда су тај гол и ситуација која му је претходила, иако је био и пенал који је Росић сјајно одбранио.

Осврнуо се Милојевић и на целу, изузетно напорну сезону која се ближи крају.

– Сложио бих се да смо били доминантни. Мало нас је пореметио тај пораз од Чукаричког, пред дерби, нисмо очекивали. Међутим, доста добро смо у континуитету одиграли целу сезону. Било је и доста ротација и онда не може увек да се постигне такмичарска форма, али било би непоштено да имам било какву замерку на играче и на оно што су постигли до сада ове сезоне. Освојили смо титулу, сада треба да завршимо првенство и да се фокусирамо на реванш полуфинала Купа – нагласио је Милојевић и на питање представника медија да ли му је дража ова титула или прошла рекао:

– Која је боља? Она која је прошла, прошла је. Свака следећа је боља, тако да је ова сада је слађа и лепша.

До краја суперлигашке сезоне остало је још гостовање Пролетеру у петак и дуел против Напретка на Маракани.

– Имамо доста играча који заслужују минутажу и гледаћу да је добију сви остали који су апсолутно заслужни за титулу, зато су и доведени. Увек имате нешто да покажете у Звезди, сада мало нека славе, још мало је крај, биће времена за славље. Већ у петак играмо, понедељак ће бити слободан дан, а ја нити волим, нити знам да се радујем баш – закључио је Милојевић.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG мај 6, 2019 at 15:19

Čestitam Miloje, car si.

Reply

Leave a Comment