Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Павков: „Сезона за памћење“

Голом Милана Павкова у 82. минуту утакмице против Младости отпочело је славље на Маракани, јер је тријумф од 1:0 донео шампионску титулу фудбалерима Црвене звезде.

Неизвесно је било на терену, имали смо прилике да поведемо и много раније и смањимо неизвесност. Ипак, испоставило се да је мој гол у финишу утакмице био одлучујући. Добио сам фантастичну лопту од Јованчића и није ми било тешко да је спроведем у мрежу. То је оно што ми нападачи радимо. Сигурно је то један од најважнијих голова у мојој каријери, јер, како се испоставило, био је вредан титуле. Није била лака утакмица, показала је Младост да је са правом у плеј-офу. Они имају специфичну игру, врло су дисциплиновани, али успели смо да сломимо њихов отпор и да на крају меча славимо – рекао је Павков.

Сезона на измаку свакако је најуспешнија до сада за високог нападача.

Сви смо срећни и поносни на све што смо урадили ове сезоне. Много успеха, победа и оборених рекорда је иза нас. Лидери смо на табели од самог почетка шампиона и освајање титуле је био логичан след догађаја. Невероватна је част бити део освајања 30. титуле, не може много клубава да се похвали да има три звездице изнад грба, као што ми можемо. Богата истотија увек је издвајала Црвену звезду од осталих и посебно ми је драго што ова генерација наставља да ниже успехе.

Нови сусрет са екипом Младости очекује наше фудбалере већ наредне недеље, а пре тога наставак Суперлиге.

Код нас нема опуштања, настављамо да тренирамо и радимо напорно. Истакли смо много пута да нам је дупла круна циљ ове сезоне. Сада размисљамо о утакмици са Пролетером у петак, а после и о реваншу полуфинала Купа. Имамо предност, али се сигурно нећемо опустити. Желимо да још једном пре краја сезоне обрадујемо наше навијаче, тако да ћемо се борити и за трофеј у Купу – поручио је Павков.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment