Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Кадетски тим добио велика појачања

Филип Анђушић и Марко Гушић, бивши играчи Визуре, дан по завршетку кадетског првенства Србије потписали стипендијске уговоре и појачали КК Црвена звезда!

Кадетски погон КК Црвена звезда мтс добио је у понедељак два појачања пошто су стипендијске уговоре са клубом потписали млади црногорски репрезентативац Филип Анђушић и Марко Гушић, бивши играчи „Визуре“.

Само дан након завршетка овосезонског шампионата Србије, КК Црвена звезда мтс кренуо је у појачавање играчког кадра у кадетској селекцији.

Филип Анђушић, вишеструки МВП кадетске лиге Србије, црногорски репрезентативац, висок је 208 центиметара игра крилног центра и представљаће велико појачање за црвено-беле на позицијама високих играча. Поникао је у КК „Пљевља“ и стандардни је репрезентативац Црне Горе у свом старосном узрасту за играче рођене 2002.године.

У понедељак, стипендијски уговор са црвено-белима потписао је и Марко Гушић који са висином 202 центиметра покрива више позиција у тиму.

Поникао је у Земуну, играо је за екипе Младости, Меге и екипе Визуре, рођен је 6.08.2002.године :

„Потписивање уговора за Црвену звезду је велика част за нас. Сада смо у великом клубу, на нама је да још јаче и више тренирамо, и покушамо да се изборимо за нашу шансу и позицију у тиму“ рекао је по потписивању говора Марко Гушић, који је у недељу у последњој утакмици у дресу Визуре убацио 27 поена, уз 7 скокова, 5 асистенција и 5 украдених лопти,док је Филип Анђушић уз 14 поена имао и 12 скокова.

Извор: сајт ККЦЗ

Повезане вести

Leave a Comment