Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Оштро саопштење ЖФК Црвена звезда покрепљено видео записом

Претходног викенда одигран је меч 3. кола плеј-офа Супер лиге Србије у фудбалу за даме. Црвена звезда је на свом терену испод јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ дочекала земунску Слогу. Гошће су славиле резултатом 3:2, а меч је, иако није имао резултатског значаја за обе екипе, протекао у изузетно грубој игри гошћујућих играчица, провокацијама представника противничког клуба, а све је кулминирало саопштењем ЖФК Слога Земун након сусрета у којем се бестидно вређају појединци из руководства ЖФК Црвена звезда, износе неистине и изриче нескривена мржња према нашем клубу.

Уз све наведено, велику кривицу за виђено има и Фудбалски савез Србије који је омогућио делиоцу (не)правде Јелени Међедовић да буде директни експонент ко зна кога и да својим неделом директно утиче на резултат и дешавања на терену.

Због свега тога, у целости преносимо оштро саопштење ЖФК Црвена звезда које је пропраћено видео записом са наведеног сусрета у којем фудбалска јавност има прилике да се упозна са свиме што су девојке у црвено-белим дресовима доживеле:

– „Неки душебрижници протеклих дана исписаше силне објаве и коментаре, убише се да на невиђено докажу како Ми лажемо да смо покрадени, како смо измислили недосуђене пенале и поништене голове, како обмањујемо јавност да су наше девојке добиле озбиљне, озбиљне батине, како смо измислили њихове наводне повреде , како не смемо да се огласимо и све то демантујемо јер смо лажљиви цигани, багра, психопате и болесници.

Пошто смо Ми ипак господа, нећемо да вам замеримо, Ми ћемо да вам помогнемо да прогледате и видите невиђено. Зато се прво насмешите, склоните шишке са очију, извадите прсте из ушију, наместите своје уврнуте шије и удобно се завалите у своје фотеље, након тога уз флашу хладног пива пажљиво поглеајте и послушајте овај аудио-видео запис, а онда…

Онда у ћошак на кукуруз и псссттттттт…

С’ љубављу и дужним поштовањем ЖФК Црвена Звезда
Љутице Богдана 1А 11000 Београд“

– Видео запис са дешавањима са утакмице жФК Црвена звезда – ЖФК Слога Земун можете погледати на следећем линку:
https://www.facebook.com/ZFKCrvenaZvezda/videos/429602827862370/

Остаје нам само да се запитамо шта можемо очекивати у скорој будућности пошто се ове две екипе састају 15. и 22. маја у полуфиналу националног купа.

Повезане вести

Leave a Comment