Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Сто голова млађих пионира

Попут сениорског фудбала, и млађе категорије улазе у завршницу сезоне. Звездини бисери у свим узрастима боре се за највиши пласман, а поједине селекције учинком су скренуле посебну пажњу.

Млађи пионири Црвене звезде лидери су у својој конкуренцији, али осим са првим местом могу се похвалити и веома ефикасном игром. Ученици Владимира Вучића један су од цетири тима у лигама Београда и Србије који је постигао троцифрен број погодака.

У одабраном друштву, уз наше дечаке рођене 2005. године ту су и Звездине генерације 2003. и 2006. Изванредни резултати разлог су за понос тренера задуженог за млађе пионире иза југа Маракане.

Циљ нам је да играмо допадљив и ефикасан фудбал. Да дечаци напредују и да у сваком сусрету показују сав свој потенцијал. Моје речи најбоље потврђује учимак. Остварили смо 19 победа уз по један реми и пораз, а тренутна гол разлика је 105:10 – укратко је резимирао Вучић.

Црвено-бели таленти су у актуелној сезони наставили са сјаиним резултатима од раније, а праве изазове очекују од лета.

Пионирска лига биће најбољи тест до сад, ипак, нема превелике разлике у односу на актуелно такмичење. Ривали који нас очекују наредне сезоне и сад се такмиче са нама. Деца брзо сазревају, па је свака наредна година нови изазов, из те перспективе циљ нам је да на сваком следећем кораку будемо још бољи.

Потврда доброг рада осликава се и у броју репрезентативаца.

Шест играча добило ке позив за репрезентативно окупљање: Маринковић, Ђурић, Стојсављевић, Шљивић, Крајиновић, Бубањ и Мијатовић. Практично пола тима је из Црвене звезде, овај податак потврђује доминацију и квалитет. Надам се да ће дечаци наставити у истом смеру и са једнако труда, у том случају ни резултати неће изостати – поносан је Вучић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment