Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бен и Јовичић одушевили школарце

Звездин тандем Бранко Јовичић и Ел Фарду Бен били су део акције дружења са школарцима и обрадовали су основце који похађају ОШ „Дринка Павловић“.

Првотимци Црвене звезде су се дан пред утакмицу 6. кола плеј-офа Суперлиге и гостовања Пролетеру дружили са више стотина звездаша који су их дочекали експлозијом одушевљења.

Школска сала одзвањала је од овација приликом уласка Бена и Јовичића који су истински обрадовали најмлађе звездаше, и одмах су заузели места у клупи.

Бројни малишани били су у црвено-белим обележјима и видело се колико им значи што су у прилици да се упознају са својим идолима.

Наши асови су овом приликом одушевили најмлађе звездаше аутограмима, фотографијама, али и поклонима, и могли су да се увере колико их деца обожавају, и на својствен начин улепшали су им дан који ће дуго памтити.

Било нам је стварно сјајно, феноменалан је осећај видети да нас деца оволико воле. Не памтим када сам више аутограма поделио. Искрени осмеси и емоције деце ништа не може да замени – рекао је Јовичић, док је Бен додао:

Прелепо је видети колико деца воле Црвену звезду. Задовољство ми је када можемо да им улепшамо дан и овакве акције су нешто што такође Звезду чине великом.

Ни овом приликом нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљени причали о успоменама за памћење.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Дринка Павловић“ који су учинили све да и основци и фудбалери уживају.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment