Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаДруги пишуКошаркаНајновије

Црвено-бели гостују у Чачку

Кошаркаши Црвене звезде мтс у суботу играју меч 5.кола Групе А Суперлиге против Борца у Чачку. Утакмица у дворани крај Мораве игра се од 20 часова, о предстојећем дуелу говоре тренер МИлан Томић и првотимац Огњен Добрић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у суботу од 20 часова меч 5.кола Суперлиге Србије против екипе Борца у Чачку.

Црвено-бели ће током поподнева одрадити тренинг у дворани „Александар Николић“ а онда се аутобусом упутити ка Чачку где их очекује дерби меч 5.кола националног шампионата.

Пред овај меч Црвена звезда мтс води на табели групе А са скором 4-0, док је Борац трећепласирани тим групе са скором 3-1.

Пред овај меч ту дворани „Борца“ крај Мораве тренер Милан Томић нема проблема са повређеним играчима, и жели још једну добру представу црвено-белих:

Екипа Борца играла је ове године добру у АБА 2 лиги, има подршку својих навијача и кошаркашку атмосферу на утакмицама. Ради се о искусној екипи са доста доста квалитетних играча, која сигурно има амбиције да се нађе у плеј офу и полуфиналу Суперлиге. Са наше стране, наш циљ за Суперлигу је већ познат, а да би дошли до полуфинала, морамо да играмо врло добро овакве утакмице и сачувамо прво место на табели. Зато идемо у Чачак са максималном мотивацијом, и жељом да добијемо овај меч – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић:
Добро познајемо екипу Борца, ту има доста одличних играча, Ђоковић је репрезентативац, Гавриловић је стигао као појачање из Партизана, ту је и неколицина момака који дуго играју утакмице у АБА и Суперлиги. Уз све то, публика у дворани Борца одлично познаје кошарку, бучно бодри свој тим и све то позива на максималну концентрацију нашег тима. Морамо добро да одиграмо ту утакмицу, без падова у игри, уз максималну концентрацију и чврсту одбрану – рекао је Добрић.

Утакмица Борац – Црвена звезда мтс представља и крај првог круга такмичења у групи А, а већ у наредном колу црвено-бели поново гостују екипи Дунава.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment