Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Бесплатан улаз – Сви на Маракану 19. маја

Дошло је време за спуштање завесе у Суперлиги за ову сезону и наши фудбалери дочекују Напредак, 19. маја од 19 сати, а улаз на трибине стадиона „Рајко Митић“ биће бесплатан и своје место заузмите већ у 18 часова јер се спрема црвено-бели спектакл.

Освојена је 30. титула, стигла је трећа звездица на грб, а обележава се и 30. рођендан наших навијача Делија. Зато је потребно да и пре 18 сати будете на трибинама.
Последња овосезонска првенствена утакмица прилика је да звездаши испуне Маракану и у што већем броју поздраве нове-старе шампионе Србије.

Екипа коју предводи Владан Милојевић заједно са својим сарадницима и изабраницима заслужила је спектакл за крај, а клуб је решио да отвори капије стадиона.

Фудбалери Звезде и математички су осигурали титулу победом против Младости у 5. колу плеј-офа Суперлиге, уследио је и тријумф над Пролетером у претходној рунди, док је званична додела пехара и прослава 30. титуле заказана за недељу, 19. мај од 18 сати. Тада ће почети црвено-бела церемонија на Маракани, док је почетак утакмица сат времена касније.

Уједно, поред прославе освајања јубиларне титуле, биће и прослава 30. рођендана Делија, па је црвено-бела фешта загарантована.

Видимо се на Маракани, у последњој утакмици за ову сезону на нашем стадиону!

 

Повезане вести

Leave a Comment