Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Томић и Симанић: Агресивно друго полувреме

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су Борац у Чачку 77:67 у дербију 5.кола Суперлиге и тако задржали максималан учинак након првог круга такмичења у групи А. На конференцији за медије говорили првотимац Бориша Симанић и тренер Милан Томић.

Црвено-бели су забележили још једну победу, пошто су пред препуном двораном у Чачку славили против Борца. И првотимац Бориша Симанић и тренер Милан Томић сложили су се да је потпуно другачији приступ утакмици у другом полувремену донео шампиону АБА лиге и браниоци титуле нове бодове:

Играч КК Црвена звезда мтс Бориша Симанић:
Хтео бих да честитам Борцу на одличној игри. Ово је јако тежак терен, то знамо из претходних сезона. Мислим да је одлучила наша агресивна одбрана у другом полувремену, током ког смо примили само 26 поена.

Тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић:
Ми прво полувреме уопште нисмо одиграли борбено и на одмору смо схватили да морамо да будемо много агресивнији. То смо у наставку меча урадили, направили смо 12 поена разлике и добили утакмицу.

Морам да натерам играче – и натераћу их – да стартни приступ утакмицама у нашој лиги буде много бољи и коректнији. Прво према Црвеној звезди, онда према самим играчима и према Звездиним навијачима. Честитам свом тиму на победи, али честитам и Борцу, као и његовој публици на сјајној атмосфери – рекао је Томић.

Наредни меч црвено-бели играју у среду од 20 часова као гости против Дунава.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment