Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеОсталоЏудо

Андреа Стојадинов вицешампионка Европског купа у Каунасу

Андреа Стојадинов употпунила је одличан викенд за Звездине џудисте. Са Европског купа у Каунасу, Андреа Стојадинов се враћа са одличним резултатом, освајеном сребрном медаљом у конкуренцији до 48 килограма.

Сада када сам се после сениорсих такмичења вратила међу јуниоре могу да кажем да је било очекивано. Све противнице сам решавала без проблема и очекивано – биле су прве речи младе Андрее Стојадинов.

Да је Андреа заиста била за класу боља од противница најбоље говоре резултати. Пољакињу Алексадру Полковску победила је у првом колу ипоном. Немицу Хелену Грау са 10:0 елиминисала је у другом мечу на Европском купу. Туркињу Озге Анди у полуфиналу савладала је убедљиво, максималним резултатом. Ипак у великом финалу друга представница Турске, нашла је решење за нашу џудисткињу.

До сада сам побеђивала ову противницу и зато ми није било баш драго када се овај меч овако завршио. Не знам, можда сам у овај меч ушла опуштеније него што иначе чиним. Ипак, задовољна сам резултатом, сребрна медаља на Европском купу. Сада је најважније да се фокусирам на следећи спортски изазов, а то су Европске игре у Минску – истакла је Андреа Стојадинов.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment