Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци славили, кадети ремизирали у Новом Саду

Омладинци и кадети Црвене звезде гостовали су Војводини и остварили победу и реми. Изабраници Николе Пуаче стигли су до три бода победом 3:1, а ученици Славољуба Ђорђевића у Београд су се вратили са бодом (1:1).

Омладинци: Војводина – Црвна зведа 1:3 (1:2)

Гледалаца: 200. Судија: Давид Матић. Стрелци: Грек у 23. за Војводину, а Јочић у 5, Стојановић у 45. и Купусовић у 53. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Ераковић, Аџибаба (Црвена звезда).

Војводина: Тормоан, Бјековић, Јаковљевић, Ђурковић, Митровић, Радић (од 70. Ђурић), Савић, Топић, Милијашевић (од 56. Нијемчевић), Куртиши (од 82. Матковић), Грек.

Црвена звезда: Гордић, Милисављевић, Стајић, Аџибаба (од 90. Ајдиновић), Савић, Ераковић, Новаковић (од 90. Пуповић), Стојановић, Купусовић (од 82. Одада), Јочић (од 86. Великић), Бурмаз (од 79. Дедијер).

Звезда је пружила одличну партију у гостима Војводини и уписала рутинску победу. Већ у 5. минуту црвено-бели су стигли до вођства голом Јочића на асистенцију Бурмаза.

Домаћин је изједначио у 23. минуту после акције по десном боку, а најспретнији пред голом Гордића био је Матија Грек.

Ученици Николе Пуаче одговорили су у последњим тренуцима првог полувремена преко Матеје Стојановића који је спретно реаговао после корнера и затресао мрежу.

После поготка, Стојановић је уписао и асистенцију. Сјајни везни фудбалер послао је дугу лопту у простор, а Купусовић рутински реализовао шансу и удвостручио предност.

Црвена звезда је до краја утакмице сачувала два гола предности, чему је у великој мери допринео расположени Милош Гордић који је у завршници меча одбранио и једанаестерац Топића.

Кадети: Војводина – Црвена звезда 1:1 (1:0)

Гледалаца: 200. Судија: Ђорђе Максимовић. Стрелци: Драган Кокановић у 90. за Војводину, а Илић у 35. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Пантић, Ву. Богдановић, Ве. Богдановић (Војводина), Лукић, Матић (Црвена звезда). Црвени картон: Богдановић Вељко из Војводине у 72, а Ђуричковић урош из Црвене звезде у 87. минуту.

Војводина: Муса, Луковић, Кљајић, Обрадовић (Батос), Благојевић, Ве. Богдановић, Кокановић, Пантић (Стојак), Ву. Богдановић, Радмиловић (Бајат), Новевски (Мартинкевич).

Црвена звезда: Катић, Митровић, Благојевић, Матић, Лукић, Писар, Пантовић (Пешовић), Илић (Пердув), Елевен (Бабић), Пиплица (Ђуричковић), Радуловић (Максимовић).

На корак од целог плена били су и кадети Црвене звезде који су стигли до вођства у 35. минуту, али су у последњим тренуцима меча примили гол и морали да се задовлоје ремијем.

Корнер Пиплице је у гол преточио Илић који је одлично реаговао на другој стативи и главом затресао мрежу.

Упркос врло доброј игри црвено-бели нису успели да удвоструче предност у наставку, а играчи Војводине су успели у завршници меча да наплате пад концентрације екипе Славољуба Ђорђевића и дођу до бода.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment