Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Преузмите бесплатне карте за прославу титуле

Ближи се недеља, шампионски спектакл и последња суперлигашка утакмица ове сезоне! Наши фудбалери играће са Напретком уз бесплатан улаз, али је потребно преузети улазнице за сусрет на стадиону „Рајко Митић“.

У недељу, 19. маја, већ од 18 сати почиње прослава 30. титуле, као и прослава 30. рођендана наших навијача Делија, зато је потребно да дођете на Маракану и пре 18 часова, како би пуне трибине дочекале црвено-беле шампионе.

Према слову Закона, за сваку утакмицу неопходне су улазнице, па ћете за шампионски спектакл бити у прилици да их преузмете на благајнама Маракане, како бисте несметано ушли на стадион.

Карте ће се делити од среде, 15. маја, сваког дана од 10 до 18 часова, као и на дан меча од 10 сати до почетка! Уз једну личну карту могуће је преузети највише четири улазнице.

Очекује се велики број људи на самој церемонији прославе титуле и последњем мечу ове сезоне у Суперлиги, зато дођите раније и преузмите ваше бесплатне карте, како се на улазима не би стварале непотребне гужве.

Шеф Владан Милојевић је са својим сарадницима и изабраницима одбранио домаћи трон, и екипа је заслужила још једну атмосферу за памћење.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment