Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Милојевић: „Максимално озбиљно у Лучанима“

Наши фудбалери сутра гостују екипи Младости у реванш утакмици полуфинала Купа Србије, а шеф стручног штаба Владан Милојевић рекао је да ће се понашати као да је у првом мечу било 0:0.

Почетак дуела у Лучанима заказан је за среду од 17:30, а црвено-бели су у првом дуелу полуфинала тријумфовали резултатом 4:1 на свом стадиону.

Тражим од играча да схвате како смо одиграли прво полувреме и морамо да се не обазиремо на тај резултат. Више пута се у фудбалу показало, поготово у последње време, да та предност и није баш тако велика иако делује, и можете да имате великих проблема. Тражићу да одиграмо као да је било 0:0 у Београду – рекао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије похвалио је ривала који стоји на путу ка финалу Купа.

Гостујемо јако доброј и дисциплинованој екипи, која је одлично вођена од стране колеге Нешка Миловановића. Младост се до самог краја борила за Европу у првенству, а последњих година израсла је у клуб који има значај у српском фудбалу. Очекује нас тешка утакмица сигурно и ми ћемо се спремити на најбољи могући начин. Тражићу максималну озбиљност од играча, али они знају да нам је сада ово најбитнија утакмица. Желимо да идемо до краја у Купу, то нам је други циљ, ово је препрека коју треба успешно да прескочимо. Не сме да буде опуштања, свакодневно разговарамо о томе, црта се подвлачи када се заврши сезона и онда се сумира урађено.

Први циљ је испуњен освајањем титуле, следи сама завршница борбе за дуплу круну.

Желели смо да решимо првенство што пре, заслужилии смо и раније то да учинимо него пре два кола. Напорно смо радили да остваримо циљ, лично сам желео да имам још више утакмица после одбране титуле да пружим шансу и другим играчима. Сви они су вредно радили претходних годину дана, имам стварно велики број јако добрих играча и сви они заслужују минутажу, зато су у Црвеној звезди.

Шеф Милојевић је додао и да ће убрзо моћи да рачуна на све играче.

Имамо мањих проблема са повредама, видећемо каква је ситуација и са Боаћијем. Контролни снимци кажу да је доста добро, очекујем да ћу и на њега моћи да рачунам за неколко дана, а и Јовичић је имао мањих проблема, али у суштини сви су здрави – закључио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

акса мај 14, 2019 at 19:20

замислите повратак радоњића и катаиа и долазак крунића или алексића.наравно не могу сви играти али опет учествујемо на три фронта .за одбрану сигурно би радоја био кец на десетку

Reply

Leave a Comment