Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Црвена звезда гостује у Срему

У оквиру шестог кола кошаркашке Супер лиге Србије Црвена звезда гостује екипи Дунава из Старих Бановаца.

Кошаркаши Црвене звезде након првог круга такмичења у групи А држе прво место са скором 5-0 и други круг такмичења отварају гостовањем у дворани „Парк” у Старој Пазови где своје мечеве игра као домаћин екипа Дунава. У премијерном мечу истих ривала играном у првом колу Звезда је на свом паркету славила резултатом 101:60. Екипа Дунава још увек није окусила сласт победе у Супер лиги и тренутно заузима последње место на табели групе „А“ са свих пет пораза.

Тренер Црвене звезде Милан Томић има мањих проблема око састава, Били Берон се враћа у тим након лакше повреде док је наступ центра Душана Ристића неизвестан због повреде аркаде коју је зарадио на на тренингу.

Уочи предстојећег меча новинарима су се обратили тренер Милан Томић и играч Немања Ненадић.

„Екипу Дунава смо упознали на премијери Суперлиге, да се не понављам превише, нема лаке утакмице, у сваку морамо максимално ангажовано да уђемо, да се држимо договора, и верујем да можемо до нових бодова. Очекујем доста наших навијача, добру кошарку и прави празник кошарке у Старој Пазови” рекао је тренер Црвене звезде.

Немања Ненадић: “ Атмосфера у хали Парк је увек одлична, верујем да ће тако бити и у среду. Знам како функционише овај клуб, момци увек играју максимално, имаће подршку публике, са друге стране наш циљ се зна – идемо на победу и до ње можемо по рецепту који често понављамо, добром одбраном, ангажовањем и придржавањем договора из свлачионице. Играли смо на почетку домаће лиге са Дунавом, неће то бити иста утакмица као у Београду” рекао је Ненадић.

Дунав – Црвена звезда мтс 
Судије: Марко Јурас, Владимир Весковић, Јасмина Јурас
Дворана „Хала Парк“, Стара Пазова
Среда, 15. мај
Почетак у 20:00 часова

 

 

Повезане вести

Leave a Comment