Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКуп СрбијеНајновијеФудбал

Борјан: „Славље у недељу, па напад на Куп“

Фудбалери Црвена звезда пласирали су се у финале Купа Србије укупном победом 4:1 над екипом Младости. Реванш меч у Лучанима завршен је резултатом 0:0, а бриљирао је на голу Милан Бојан.

Сви смо задовољни због пласмана у финале Купа. Боримо се за дуплу круну, прву после 12 година и сада смо на корак од остварења тог циља. Није било лако у Лучанима, као што смо говорили и пре утакмице, Младост је показала да је одлична екипа. Борили су се током свих 90 минута и оправдали своје место у полуфиналу Купа. Ипак, наша одбрана је показала зашто је најбоља у лиги – рекао је Борјан.

Звездин чувар мреже био је сигуран током свих 90 минута.

Било је доста посла за мене, али успео сам да будем фокусиран до самог краја и да сачувам нашу мрежу. И поред доста шанси на обе стране није било много неизвесности, због убедљиве победе из Београда. Сада чекамо да сазнамо име ривал у финалу и наставићемо са припремом за последњу утакмицу у овој сезони и, сви се надамо, нови трофеј.

Пре финала Купа наша екипа ће у недељу одмерити снаге са екипом Напретка од 19 сати, а сат времена раније почиње церемонија доделе трофеја.

Позивам наше навијаче да у што већем броју дођу у недељу. Изузетно успешна сезона је за нама и сада је дошло време да заједно прославимо. Напорно смо радили целе сезоне и чекали овај тренутак. Знам да ће наши навијачи направити сјајну атмосферу, прави шампионску, тако да са нестрпљењем очекујемо недељу – поручио је Борјан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment