Moja Crvena Zvezda
АтлетикаОстало

Одоше Колашинац и Бекрић

Две велике звезде српске атлетике, и до скора Црвене звезде, Асмир Колашинац и Емир Бекрић, прешли су у редове најљућег ривала, Партизана.

Трансфери који су најављени пре неколико недеља сада су и остварени, пре свега због тренутно далеко боље материјалне ситуације у АК партизан у односу на наш клуб, који је последњих година држао примат у „краљици“ спорта.

Повезане вести

17 comments

I.g.o.r. дец 29, 2011 at 15:07

Neka su otišli ovi Bećiri i ne trebaju nam…. Kao da nam je atletika otliko puna love pa će dobiti više u patlidžanu…. Samo su potvrdili već znano, da je patlidžan jsd.

Reply
crni_redstar дец 29, 2011 at 14:30

pa asmir i emir posto ih turska nece otisli u jugoslovenski klub sto je i normalno…ja ne znam ni jednog muslimana koji navija za neki srpski klub,svi oni navijaju za partizan!

Reply
Muamer дец 29, 2011 at 16:11

Ja sam Musliman,i navijam za Zvezdu.Zvezda mi je zivot.Nemoj tako da pricas…

Reply
crni_redstar дец 29, 2011 at 16:40

pa ti si jedan u milion,i odakle ti to da ja vredjam muslimane?

Reply
Muamer дец 29, 2011 at 17:57

A gde procita to da sam rekao da vredjas Muslimane?

Reply
Zokinho јан 2, 2012 at 17:32

„svi onu navijaju za partizan“, a „oni“ su muslimani, znaci vredjas…a ovom Muameru, svaka ti cast, jer tebe kao muslimana nije iznervirao takav komentar, a mene kao pravoslavca iznervira…postovanje je nesto sto nebi trebalo da se mesa sa religijom…ova dvojca su otisli ne zato sto je partizan „jugoslovenski“ klub, nego zato sto, kao sto je vec receno, zbog mnoge bolje materijalne situacije…ulozi ti truda i znoja koliko i ova dvojca, pa onda reci da nebi trebao da radis ono sto je najbolje za tebe i tvoju porodicu…da zive od ljubavi prema zvezdi?? to je nestalo, a za to treba da bijemo motikama ljude koji vode sport a ne nase sportiste…

milos дец 29, 2011 at 16:26

Sta lupas, majke ti?! Dosta bre vise sa tim glupostima, ko za koga navija, jer ljubav, pa i prema klubu, ne zna za granice. A trubite kako smo svetski klub?!Koliko neEngleza navija za Mancester junajted ili neSpanaca za Real. Ako imas nesto protiv drugih, zakljucaj se u kucu i bulji u ekran!

Reply
Gvozden дец 30, 2011 at 20:48

Nije bitna nacija, bitna je krv… Ona je crvena i mi smo normalni… Jovan Hadži Kostić je to rekao – imam crvena i bela krvna zrnca, normalno, i navijam, normalno, za Zvezdu. I zamislite, sada je vreme Deda Mraza, da je Deda Mraz u crno belom?! Sačuvaj Bože… Zvezda i u Laponiji, Deda Mraz je naš!

Reply
Denis нов 24, 2012 at 14:17

Ja sam musliman.Navijam za zvezdu od rodjenja.I idem sa delijam,na utakmice mnogi me znaju tamo ali kad pevaju neku pesmu pevaju stojkovicu ne meni,a i da pevaju meni zabolio bi me k…. zato sto ja volim zvezdu i sad zato sto su delije pravoslavci ja ne trebam navijati za zvezdu jel?ja mislim da nam je dosta bilo ubijanja medjusobom i da shvatimo vise NE TREBA UBITI SRBINA HRVATA BOSANCA NITI BILO KOGA DRUGO DAJTE VISE DA SE ZAVRSE VJERSKI I DRUGI RATOVI MI PRICAMO O TOME JER JOS NISMO NI IZASLI ALI KAD OSTARITE SHVATICETE!!!!

Reply
ariljac дец 29, 2011 at 14:12

Nemojte se ni vracati nikad!!!!Slusam ovog Kolasinca kaze kao presao sam u partizan zbog strategije,bla,bla…..Ma da kako da ne..Budi covek kazi PRESAO SAM ZBOG PARA!!!

Reply
Deki дец 29, 2011 at 14:08

Ispravite ime Bekrica, ne zove se Nenad nego Emir.

Reply
Драган дец 29, 2011 at 14:31

Исправљено, моја грешка..

Reply
Deki дец 29, 2011 at 14:07

Ispravite ime Bekrica, ne zove se Nenad nego Emir! 🙂

Reply
dera дец 29, 2011 at 14:03

И ДА МИ ПОНУДЕ, МИЛИОНЕ БИЛИОНЕ, НЕ БОЈ СЕ ТИ ЗВЕЗДО, ОСТАЋУ КРАЈ ТЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Aleksandar дец 29, 2011 at 14:00

Nema vise nista od naseg SD… Trebaju novi ljudi…

Reply
aikido јан 2, 2012 at 13:05

ja sam govorio da treba ukinuti sve klubove,ostaviti fudbal,odbojku i ajde eto košarku mada nema od nje ništa,izgleda i usmjeriti budžet da se ne rasipa na beznačajne sportove koji nisu unosni i koji traže ulaganja.Zvuči surovo ali je jedino realno rješenje.Treba ostaviti u životu sportove kojima je Zvezda dala svoj pečat i u kojima je njen stil,škola,rezultati velika vrijednost.Mislim,u atletici jesmo najbolji i najuspješniji,i dešavalo se da mi malo padnemo pa se komšije uzdignu pa naši sportisti pređu kod njih…to je normalno i to se dešavalo (Topić,Branković) pa iz njihovih redova kod nas (Perić,Lončar,Krdžalić),no to je takav sport.Vaterpolo nama generalno ne treba,stoni tenis isto,tu smo imali samo Zorana Kalinića i to je to,premalo,karate isto,Tanja Petrović je bila i u Zvezdi i u Partizanu,mačevanje je malo drugo i ništa spektakularno,čist statistički podatak,ali nismo najtrofejniji dok Jugosi ovaj sport i nemaju,hokej takođe,koji će nam.Tu smo nešto bljesnuli u osamdesetim,sjećam se i TV prenosa,i to je to.To je brate za Janeze ne i za nas,tenis je diskutabilan,ali samo zbog ove naše petogodišnje dominacije.Mislim osim Bobe Živojinovića,nijedno značajnije ime nije iz Zvezde,čast Jankovićki.Zimonjić je bio i kod njih i kod nas,ona stoka uložila velike pare za terene i vjerujte da neće još dugo zjapiti prazni.Nešto se tu kuva.Boba je smjenjen i očekujte svašta.Rukomet nam je u rangu košarke,sramota i rak rana SD.Gasi.Ostaviti dva tri kluba ,ko Barselona i Real i udri jbg.Nema tu puno matematike.

Reply
delija86 дец 29, 2011 at 13:58

mars

Reply

Leave a Comment