Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дружење са шампионима и промоција новог дреса

Освојена је јубиларна, 30. титула и за недељу, 19. мај, спрема се црвено-бела шампионска прослава, а два дана раније биће уприличена промоција новог дреса на посебан начин.

Сада већ према традицији, спремили смо занимљиво дружење са навијачима уочи суперлигашке утакмице, последње ове сезоне. За крај домаћег првенства дочекаћемо Напредак у недељу (19:00), али је потребно да већ од 18 сати будете на стадиону „Рајко Митић“ како бисте присуствовали додели пехара и увеличали шампионску церемонију.

Пре тога, у петак, 17. маја од 14 часова биће организована промоција новог дреса за сезону 2019/2020, и то у Ред Стар шопу на Маракани.

То значи и да звездаше чека још једно сјајно дружење са првотимцима Звезде, јер ће сви играчи бити у клупској продавници од 14 сати и премијерно ћете моћи да видите и купите нови дрес са трећом звездицом. Цена је 7.990 динара.
Биће то прилика и да поздравите шампионе који су донели 30. титулу на Маракану, због које се симболично додаје трећа звездица на грб.

Црвено-бели фудбалери ће се, као по обичају, дружити са звездашима који дођу и делити им аутограме на специјалним картицама за ову прилику, а моћи ће и да се фотографишу са њима.

То ће бити право загревање за недељни спектакл и прославу јубиларне титуле, али и 30. рођендана наших навијача Делија, зато испуните трибине против Напретка како би шеф стручног штаба Владан Милојевић и његови изабраници одиграли последњи првенствени меч ове сезоне у атмосфери за памћење.

Такође, и наш Сервис за чланство на западној трибини биће отворен (од 9 до 17 часова) и свако ко постане нови члан или обнови чланство, оно ће трајати све до краја следеће сезоне, односно до 1. јула 2020. године. За децу до 15 година чланство је бесплатно, од 15 до 18 плаћа се 500 динара на годишњем нивоу, а за старије од 18 износи 1.000 динара.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment