Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Преузето већ 10.000 улазница за недељу

Још три дана остала су до последње утакмице у Суперлиги ове сезоне и шампионске прославе на Маракани, заказане за 19. мај. Интересовање за дуел са Напретком (недеља, 19) на стадиону „Рајко Митић“ је огромно!

Преузимање бесплатних улазница на благајнама Маракане почело је у среду и већ првог дана је подељено чак 10.000 карата за црвено-бели шампионски спектакл на нашем стадиону.

Огромно интересовање влада и у четвртак када је велики број звездаша дошао да преузме своје улазнице за прославу 30. титуле, која ће у недељу почети већ од 18 часова, сат времена уочи дуела са Напретком.

Улаз на стадион „Рајко Митић“ је бесплатан, али је према Закону неопходно да сви гледаоци на трибине уђу са улазницама.

Карте ће се делити сваког дана од 10 до 18 часова на благајнама Маракане, као и на дан меча од 10 сати до почетка! Уз једну личну карту могуће је преузети највише четири улазнице и зато дођите што пре како бисте обезбедили своје место на стадиону. Власници сезонских улазница улазиће као и до сада, односно нису им потребне појединачне карте.

Шампиони Србије завршавају сезону у домаћем првенству и зато дођите у недељу и пре 18 сати када почиње шампионска прослава 30. титуле, а обележавамо и 30. рођендан Делија.

 

Повезане вести

1 comment

CRVENA JE BOJA SRECE VERNOST BELU BOJU IMA мај 17, 2019 at 09:01

Sramota ! Zar se tako voli klub,za besplatnu kartu,gde ste na overi titule,nema vas…lose vreme a i KARTA se NAPLACIVALA ! Ali niste vi jedini krivci,kriva je i uprava koja je svesna da ako bi naplacivala karte imala bi 4-8 hiljada navijaca,na proslavi.A to nije lepa slika,ovako lepo popunjen stadion ali na STETU kluba.Nista lose nisam mislio u tekstu,niti imao losu nameru,ali EVRO NAVIJACI,shvatite da besplatne stvari nisu dobre za klub.Makar i bila cena karte 100 din,klub ce sa ti moci da pokrije neke stvari,bar za trosak te utakmice.Sad vidite da bar napunite Maru,kad vam klub izlazi u susret. TE DVE BOJE ZVEZDINE SU,NEKA BUDE JASNO SVIMA,DELIJE SU NJENA RADOST,TO JE ZVEZDIN IGRAC VISE?⚪

Reply

Leave a Comment