Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује Златибор

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у суботу екипу Златибора у утакмици 7 кола групе А Суперлиге. Меч се због заузетости дворане „Александар Николић“ игра у Железнику. Улаз слободан. Очекивања тренера Томића и првотимца Огњена Добрића.

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у суботу меч 7.кола Суперлиге у оквиру групе А против екипе Златибора.

Овом приликом актулени шампиони АБА лиге и браниоци трофеја у домаћем шампионату биће домаћини екипи из Чајетине у дворани „ФМП Арена“ у Железнику, јер је због обавеза одбојкашке националне селекције, хала „Александар Николић“ заузета.

Пред овај меч тренер Милан Томић нема проблема са повређеним играчима, Били Берон се вратио у тим у утакмици са Дунавом, док је Душан Ристић и поред повреде чела и аркаде, коју је зарадио на тренингу у понедељак, играо такође на претходној утакмици:

Очекујем још један добар меч нашег тима. Играмо на терену у Железнику због заузетости хале „Александар Николић“ али очекујем добру подршку са трибина, као и добру игру на терену. Понављам се, али је пред сваки меч захтев у свлачионици исти –максимална мотивисаност, придржавање договора које направимо у припреми утакмице, и наравно на првом месту чврста одбрана из које стижу лакши поени. Комплетирамо се, сви играчи су у тренингу и полако хватамо ритам за оно што следи, а то је завршница националног првенства – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић:
Пред нама је утакмица са Златибором, екипом која има пуно искусних играча, неки од њих су ту већ неко време, играли су суперлигу и прошле сезоне. Из одбране све почиње, и само уз чврсту игру у одбрани, максимално залагање, пут ка победи на коју свакако рачунамо и због пласмана на табели, ће нам бити знатно олакшан – рекао је Добрић.

Меч Црвена звезда мтс – Златибор игра се у суботу од 17 часова, а улаз у дворану „ФМП Арена“ биће слободан. Бесплатне карте делиће се од 15 часова на благајни дворане у Железнику.

У првој утакмици ова два тима црвено-бели су славили на Златибору 82:68 уз 22 поена Давидовца.

Већ у наредној рунди, на истом месту црвено-беле очекује по до сада приказаном дерби групе А са екипом ФМП-а која је другопласирана на табели са скором 5-1.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment