Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Дођите на шампионску прославу

Црвена звезда ће тачку на првенствену трку у којој је одбранила шампионску круну ставити утакмицом против Напретка заказаном за недељу 19. мај од 19 часова, а Владан Милојевић је уочи утакмице 37. кола Суперлиге позвао звездаше да у што већем броју дођу на славље које ће почети у 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Дошли смо до краја такмичарске сезоне и позвао бих навијаче да поздраве играче који су заслужили признање. Даћемо све од себе, упркос чињеници да дуел нема резултатски императив. Очекујем да нас звездаши подрже у што већем броју и да дуел против Напретка буде украс лепог првенства – рекао је Владан Милојевић.

Стратег црвено-белих неће имати нових кадровских проблема па ће му на располагању за сусрет са Крушевљанима бити исти играчи као и за сусрет одигран у среду у Лучанима.

Нисам размишљао о саставу који ће изаћи на терен у недељу. Имамо тренинг и сутра. У међувремену ћемо одлучити ко ће бити у протоколу. Боаћи се опоравља, али треба бити обазрив, дуго је био ван терена, а повреда није била наивна.

Управо после ремија против Младости шеф стручног штаба Црвене звезде је истакао незадовољство појединим детаљима у игри.

Кад математички обезбедите титулу дође до одређеног засићења. Свакодневно разговарамо са играчима, желимо да увек пружају максимум али смо свесни да после успеха уме да понестане аутомотивације. Такав смо народ, по природи весељаци и сваки успех смо навикли да прославимо. Управо зато ми је драго да врло брзо играмо са Партизаном у финалу Купа Србије. Биће то прилика да се подигнемо, покажемо да имамо довољно амбиција и снаге.

Дуел са вечитим ривалом биће прилика да Звезда стигне до дупле круне, а Милојевић је прокоментарисао одлуку да се борба за трофеј из Ниша премести у Београд.

Свеједно нам је да ли играмо против Партизана или Радничког, ипак, дерби, нарочито за трофеј, има посебну драж. Кад је већ финале премештено у Београд мање је било битно на ком стадиону ће се одиграти јер су оба терена у врло добром стању – рекао је Милојевић додавши:

Инфраструктура је веома битна за квалитет фудбала и сматрам да Савез ради одличан посао по том питању јер постоји јасан план да се уреди око десет терена. Велики помак било би уређење бар једног годишње. Не говоримо о неком гламуру већ само о предуслову да фудбал буде бржи и да се дигне квалитет фудбала.

 

Повезане вести

Leave a Comment