Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Јуниори стали на корак од финала АНГТ

Јуниорска екипа Црвене звезде мтс није успела да савлада Реал Мадрид и пласира се у финале АНГТ у Виторији.

Јуниори Црвене звезде поражени су у борби за финале овогодишњег турнира АНГТ у Виторији од екипе Реала резултатом 80-50.

Пред око 1.000 гледалаца у Виторији, црвено-беле је по поенима предводио Стеван Карапанџић са 14 постигнутих поена, док је Поповић додао 13. Утакмица је практично била решена при крају прве и почетком друге деонице када кошаркаши Црвене звезде нису могли да пронађу пут до коша и дозволили су противнику серију од 15-0. Већ у 15. минуту на семафору је стајало 31-10. Велику предност Реал Мадрид, први фаворит за освајање трофеја, је лако сачувао до краја меча. Серијом 19-5 на почетку треће четвртине питање победника је било решено.

У финалу овогодишњег АНГТ турнира у недељу у 10 часова играће екипе Реал Мадрида и Меге Бемаx у дворани Фернандо Буеса. Екипа Црвене звезде мтс освојила је друго место у групи Б са скором од две победе (Ритас и Валенсија) и поразом од екипе Реал Мадрида.

Гушић 4, Павићевић 3, Карапанџић 14 (5 ск), Поповић 13 (5ск), Манојловић 5 (6ск), Радосављевић, Васић 3, Машић, Добрашиновић 2, Томашевић 3, Јоксимовић, Анђушић 3

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment