Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовељић: „Величанствен крај сезоне“

Фудбалери Црвене звезде улепшали су прославу јубиларне 30. шампионске титуле победом над екипом Напретка са 3:0. Први је на утакмици противничку мрежу затресао млади нападач Дејан Јовељић.

Данашњи дан нисам могао лепше ни да замислим. Прославили смо титулу са нашим навијачима, нема лепшег осећаја за једног фудбалера. Више од 40.000 људи дошло је да нас поздрави и да слави са нама. Осећај када подигнете пехар на Маракани не може да се пореди ни са једним другим на свету. Хвала свима који су нам улепшали овај дан – рекао је Јовељић и наставио:

Драго ми је што сам баш на овој утакмици постигао 11. гол у сезони. Лично сам задовољан својим учинком, а још сам срећнији што је овај погодак помогао екипи да стигне до 33. суперлигашке победе. Јирка ме је одлично упослио, остао сам сам испред гола и није ми било тешко да затресем мрежу. Видели сте сви какво је време било од средине полувремена, утакмица је неколико пута прекидана, али и упркос томе успели смо да пружиму лепу фудбалску представу нашим навијачима.

Млади нападач већ сада размишља о наредном изазову.

Сада ћемо да прославимо титулу, али не смемо да се опуштамо, јер нас већ за четири дана очекује финале Купа Србије. Пред нама је вечити дерби и прилика да испунимо свој циљ и освојимо дуплу круну 23, маја. Већ од сутра ћемо наставити са припремом за ту утакмицу – поручио је Јовељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment