Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Звездини бивши играчи – Заједно до дупле круне

Црвена звезда ће сутра од 19 часова на стадиону “Рајко Митић” покушати да успешну сезону украси освајањем Купа Србије, а пред дуел финала против Партизана, црвено-беле легенде не скривају веру у дуплу круну.

Бодовна разлика у првенству је показатељ односа квалитета. Црвена звезда је више него заслужено освојила титулу, има најбољи и најквалитетнији тим у Србији што потврђују успеси и надам се да ће се и ове јесени пласирати у Лигу шампиона. Претходно следи последњи дуел ове сезоне који наговештава спектакл, а ја сам уверен да ће трофеј завршити у нашој клупској витрини – рекао је Михајло Пјановић.

Речи хвале на рачун црвено-белих имао је и Бранко Бошковић.

Досадашњи резултати говоре да је ово феноменална генерација, остварили су бројне успехе и надам се да ће их употпунити освајањем најмасовнијег такмичења. Актуелни стручни штаб и руководство су извели црвено-беле на прави пут и било би лепо да наставе тако – изјавио је Бошковић и наставио:

Имамо бољи тим, али у дербију то није гаранција. Ипак, очекујем да мотивисани и да уз подршку Делија стигнемо до победе.

Некадашњи нападач клуба из Љутице Богдана, Ненад Јестровић, најавио је да ће подржати клуб са трибина.

Звезда делује моћно, побеђује и кад не игра на највишем нивоу. Феноменалну сезону би, после Лиге шампиона и одбрањене титуле, украсила дуго прижељкивана дупла круна. Надам се да ће нам се та жеља сутра испунити. Имамо предност како на психолошком плану, тако и по питању играчког кадра, а ја се надам да ћемо то искористити. Једна је утакмица у питању и у тој ситуацији је све могуће, ипак се надам да ће црвено-бели стићи до трофеја – рекао је Јестровић.

Прилика да Црвена звезда освоји дуплу круну после 12 година разлог је због којег бивши играчи позивају звездаше да још једном буду додатна снага.

Ово је једна од најбољих сезона у последњих 15-20 година. Велико је задовољство што Владан Милојевић остаје на челу сручног штаба и надам се да ћемо уочи новог циклуса освојити још један трофеј. Бићу на стадиону да подржим шампионе, са децом, породицом, пријатељима, кумовима – рекао је Огњен Короман.

Сличан став има и Дејан Илић.

Сјајна сезона се ближи крају, дуго очекивана Лига шампиона, поптуно заслужена титула и веома бих био срећан да се успеси наставе у континуитету. Већ сутра имамо прилику да освојимо Куп Србије и са дуплом круном завршимо сезону – рекао некадашњи везни фудбалер и додао:

Дерби је специфична утакмица, мислим да је квалитет на нашој страни и очекујем победу. Очекујем пун стадион, звездаши су показали по ко зна који пут да су без премца, знају да направе атмосферу и увек су 12. играч. Наравно, и ја ћу подржати Звезду са трибина, био сам и на претходном дербију, а долазим на сваку утакмицу кад год ми то обавезе дозволе.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

акса мај 23, 2019 at 13:03

мало играмо по боковима јер се више оријентишемо на дуге лопте.треба нам два брза крилна играча.волио би коначно чаврића у звезди

Reply

Leave a Comment