Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Шпански штопер долази у Београд

Како преноси портал „hotsport.rs“ шампион Србије Црвена звезда ускоро добија прво велико летње појачање.

Начелан договор је постигнут, а остаје да се прецизирају сутра детаљи уговора у Београду, тим за Европу почео да се прави.

Прво летње екстра појачање за Црвену звезду стиже из Шпаније и после доста вагања одлучено је да у конкуренцији од неколико играча избор буде Алехандро Галвез (30). Шпанац је добио предлог уговора који би требало да траје две плус једну годину и коначан епилог биће познат сутра, када искусни штопер дође у Београд.

Већ на прву лопту бившем играчу Еибара, Вердера, Лас Палмаса и Рајо Ваљекана допала се идеја да својим искуством “помогне” црвено-белима у новој европској мисији уз добру плату плус бонусе, који ће му донети евентуални успеси са црвено-белима. Пошто му је истекао уговор са “пчелицама” и када је са њим обављен разговор посредством менаџера Зорана Стојадиновића са његовим представницима прича је приведена крају. Остаје да играч одради прегледе и после потписа уговора буде представљен као велико појачање за нову сезону.

Истовремено, како се сазанаје, фудбалер нишког Радничког Радован Панков ускоро ће такође постати члан Црвене звезде. Као што се зна, преговори нашег клуба и актуелног клуба нишког центархалфа успешно су обављени, а ускоро се очекује и коначан договор фудбалера са руководством црвено-белих.

Повезане вести

7 comments

Zvezda ooo ♥ мај 27, 2019 at 16:27

dovoljno je reći ko mu je menadžer

Reply
Gitano мај 27, 2019 at 18:23

Hvala bogu da neće podpisati. To bi bio kriminalni potez uprave, a u mjestu štopera vezamo greške u nizu (Sumaila, Milunović, prodaja Degeneka)

Reply
Loooka мај 27, 2019 at 13:42

Savić , Babić , Milunović, i sad ovaj Galvez i Pankov. I mladi Eraković, na kojeg se do sad nije računalo… previše. Kad oni misle da se konačno “zahvale“ Vujadinu? Svaka mu čast na srčanosti i svemu ali odavno je daleko od iole neke forme. i Milunović je loš ali mislim da mu treba pružiti još jednu šansu, bio je opasan štoper, mislim da ga je dobro unazadila ona neka ozbiljnija operacija (valjda koljeno).

Reply
зики мај 26, 2019 at 17:35

кирил деспотов би био топ појачање а ви како год хоћете

Reply
окнарб мај 26, 2019 at 16:01

УПРАВА МОРА РИЗИКОВАТИ И ДОВЕСТИ ПЕТ ПРАВА ПОЈАЧАЊА.НИ ТО НИЈЕ ГАРАНТ УЧЛЧЕШЋА И КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА АЛИ АКО БИ ДОВЕЛИ НЕКЕ,,ПОЛОВЊАКЕ,,ТАДА НЕБИ ИМАЛИ НИКАКВЕ ШАНСЕ ЧАК НИ У ГРУПНОЈ ФАЗИ УЕФА КУПА ,А ХОЋЕМО ДА СМО СТАЛНИ УЧЕСНИЦИ У ЕВРОПСКИМ КЛУБСКИМ ТАКМИЧЕЊАМА

Reply
окнарб мај 26, 2019 at 13:10

Бојим се да ће опет звезда у прелазном року доводити играче на ,,кило,,.Лично би волио двојац из Слована Шпорара и Чаврића.Забрињава што немамо чак ни за првенствене утакмице тројицу младих играача из подмладка.Ове године ће бити пуно теже ући у Лигу шампиона,али када би погодили с појачањима и уз мало среће ко зна

Reply
искрен мај 26, 2019 at 13:05

доведите кирила деспотова и радета крунића .звезда мора играти пуно брже а ова двојица су брза

Reply

Leave a Comment