Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездина филијала у Првој лиги

Фудбалери Графичара, црвено-беле филијале, осигурали су прво место у Српској лиги Београд два кола пре краја такмичења па че се у наредној сезони и дефинитивно такмичити у Првој лиги Србије.

Таленти Црвене звезде који бране боје Б тима, 22. победом су стигли до 71. бода и предности од седам бодова у односу на првог пратиоца, чиме су и математички обезбедили место у прволигашком друштву наредне сезоне.

Разлог за задовољство стручног штаба Милије жижића, осим промоције у виши ранг свакако је фудбалски развој бисера стасалих иза југа Маракане као што су Станковић, Терзић, Николић, Цветковић, Станојев, Гаврић, Босић…

Веровао сам у успех ове генерације. Није било лако радити са младим момцима, развијати их, а упоредо и постићи успех. Била је ово квалитетна година за Црвену звезду и Б тим, успех који смо остварили буди задовољство али нас и обавезује да наставимо да радимо квалитетно и напредујемо – изјавио је Жижић.

Звездина филијала је у 28 кола остварила 22 победе, пет ремија и један пораз, уз 76 постигнутих погодака што је осим лидером првенства чини и најефикаснијим тимом Српске лиге Београд.

Графичар ће у наредном колу гостовати ГСП Полет Дорћолу, док ће последње коло бити прилика да на свом терену, против Локомотиве, црвено-бели таленти се опросте од српсколигашког такмичења.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета мај 27, 2019 at 20:20

Браво дечаци!
Користиће много играње са сениорима у јаком такмичењу за развој младих играча.

Reply

Leave a Comment