Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Учлани се у Звезду и путем интернета

Од данас сви звездаши могу постати део вољеног клуба и учланити се у Црвену звезду и путем интернета.

Онлајн учлањивање је врло једноставно и одвија се у три корака на клупском сајту. За почетак треба да кликнете на секцију „чланство“ (налази се међу опцијама у врху сајта) и прво је потребно унети податке који су предвиђени Статутом ФК Црвена звезда и Правилником о чланству, и креирати налог за приступ сајту.

Поред обавезних личних података, ту су и надимак који може бити коришћен уместо имена и презимена члана у коментарима, као и корисничко име којим се члан идентификује у онлајн бази чланства. На крају првог корака потребно је дефинисати и шифру за приступ уз савет да се добро размисли пре уноса овог поља, јер шифру није могуће мењати.

У другом кораку потребно је верификовати унету имејл адресу – на њу ће стићи порука са линком за активацију налога. Обавезно проверите и део са „нежељеним“, односно „спам“ порукама, јер постоји одређена могућност да порука заврши баш у том сандучету. Потом кликните на линк „Активирај“ у поруци како бисте активирали свој налог са унетим подацима и параметрима.

Трећи корак подразумева логовање на сајт уносом у претходним фазама дефинисаног корисничког имена и одговарајуће шифре. Кликом на опцију „Плати чланарину“ иницира се процес плаћања, а избором жељеног начина испоруке чланске карте систем аутоматски урачунава и одговарајуће трошкове поштарине и пребацује будућег члана на страну за плаћање на којој је потребно унети податке са платне картице.

Прихватамо картице из програма „Виса“ и „МастерЦард“. По успешном окончању плаћања, корисник добија потврду на имејл, а картица се испоручује према изабраном начину.

И то је све, у само неколико потеза путем интернета можете постати члан Црвене звезде и на тај начин наставити да пружате подршку вољеном клубу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment