Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти крећу у борбу за шампионски пехар

Изузетно дуга и напорна ватерполо сезона стигла је до свог завршног чина. Ватерполисти Црвене звезде након искушења у регионалној А1 лиги и такмичењу у ЛЕН Лиги шампиона, дошли су до најважнијег дела сезоне, финала домаће Супер ватерполо лиге.

Пулени тренера Александра Филиповића у полуфиналу елиминисали су крагујевачку екипу КВК Раднички, а у директној борби за трофеј очекују их дуели са званичним освајачем овосезонског куп такмичења, екипом Шапца. Шапчани су у актуелној сезони освојили трофеј у националном купу, а у регионалној А1 лиги, као и током лигашког дела првенства Србије били су боље пласирани од наших ватерполиста, па самим тим у предстојећу серију улазе као фаворити и поред чињенице да у медијима покушавају да звање фаворита наметну нашим ватерполистима.

Ватерполисти Црвене звезде, четвороструки национални шампиони, имају изгледне шансе да након пуних пет година поново стигну до трофеја чиме би крунисали једну изузетно напорну сезону.

Први меч финалне серије Супер ватерполо лиге Србије између Шапца и Црвене звезде на програму је у среду 29. маја. Меч се игра на Градском базену у Шапцу са почетком од 20 часова, а обезбеђен је и директан ТВ пренос на РТС-а 2.

Повезане вести

Leave a Comment