Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Црвена звезда поново отвара врата

КК Црвена звезда мтс позива све младе кошаркаше од 15 година и млађе да дођу у халу Баскет Ленд на отворене тренинге које ће водити трофејни стручњак Слободан Клипа.

КК Црвена звезда мтс поново започиње акцију под називом ’’Отворена врата’’. Концепт је да кроз отворене тренинге које води трофејни стручњак Слободан Клипа, млади играчи од 2004. годишта и млађи изборе своје место у Црвеној звезди. Искуство тренера Клипе је огромно, освојио је готово све што се може освојити са црвено-белим млађим селекцијама, укључујући и трофеј јуниорске Евролиге. Он је осмислио веома занимљив концепт пробних тренинга и сигурно је да ће млади играчи имати велики изазов да се докажу.

Дворана ’’Баскет ленд’’ биће отворена за све заинтересоване средом и суботом од 12 часова. Контакт особе за пријаве и све додатне информације су тренери млађих категорија КК Црвена звезда мтс:

Иван 060/4847-007
Немања 066/684-8550

Пројекат ’’Отворена врата’’ је још један корак ка оснаживању млађих селекција Црвене звезде што је један од приоритета менаџмента клуба. Подсећамо да су црвено-бели јуниори прваци Србије и да су стали на корак од финала јуниорске Евролиге где их је зауставио шампион Европе Реал Мадрид. Бројни првотимци попут Огњена Добрића, Душана Ристића, Борише Симанића и Алексе Раданова трасирали су пут до првог тима црвено-белих баш кроз млађе категорије клуба. Позивамо вас да и ви на тај начин начините прве кораке. Отворени тренинзи су у потпуности бесплатни и то је права прилика да покажете да имате таленат достојан шампиона региона.

Црвена звезда вас зове!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment