Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiКошаркаНајновије

Почиње плејоф домаће лиге

Након лигашког дела такмичења које није привукло превелику пажњу публике, на ред долази завршница КЛС-а у коме би екипа Звезда могла доћи до двадесете домаће титуле, што би резултовало још једном звездицом изнад грба.

Тренер Томић је претходне утакмице искористио да одмори неке од појединаца који су изнели највећи терет ове сезоне, док су играчи са мањом минутажом добили више минута у игри. Може се рећи да је Душан Ристић добио највише простора, што је једним делом било проузроковано одласком Мајка Цирбеса.

Што се тиче Меге, у односу на ростер из АБА лиге, екипу су напустили Ратковица, Зоран Николић, Церовина и Филип Станић. Такође, екипи се прикључио Гога Битадзе након што је један део сезоне провео на позајмици у Будућности. Поред њега, екипа Дејана Милојевића је јача за Далибора Илића из Игокее који је дошао да помогне Меги у Кошаркашкој лиги Србије.

Међутим, Мега није значајно променила начин игре у односу на утакмице у АБА лиги. Ваља напоменути да су били најефикаснији тим у првом делу КЛС-а, што не треба да чуди с обзиром да као и раније играју на велики број поседа. Мишковић и Битадзе предњаче у екипи што се тиче поентерског учинка, први са 16 поена по мечу, док Грузијац бележи скоро 20 поена у просеку.

Уколико шампион АБА лиге исконтролише ритам игре и прикаже макар део игара из плејофа АБА лиге, верујемо да ће Звезда однети победу у првој утакмици полуфинала КЛС-а.

Црвена звезда – Мега

Недеља 2.6.2019. почетак у 19:00

дворана „Александар Николић“, пренос на Арени Спорт 2

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета јун 2, 2019 at 01:16

Хајде да одеремо ове Милојевићеве напаљене,па да пробамо да доведемо Мишковића за следећу сезону

Reply

Leave a Comment