Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Црвено-бели тим те чека, прикључи се!

КК Црвена звезда мтс подсећа све младе кошаркаше да су пријаве за Летњи кошаркашки камп и даље у току.

КК Црвена звезда мтс негује веома лепу традицију одржавања Летњег кошаркашког кампа.

Најбољи тренери клуба и наредног лета биће у потпуности у служби младих и талентованих кошаркаша који желе да унапреде своје кошаркашко умеће. Најбоља референца је свакако огроман број малишана који је у претходним годинама задужио црвено-белу опрему и као по правилу увек се враћао на терене у Врњачкој Бањи и на Златибору.

Летњи кошаркашки камп Црвене звезде мтс ће на лето бити одржан у чак шест смена. Прва смена ће бити одржана у Врњачкој Бањи и то од 15.06 до 22.06.2019. Преосталих пет смена ће бити одржано на Златибору где је камп, баш као и у Врњачкој Бањи, у потпуности прилагођен да полазници имају најбоље услове за несметан рад. Термини одржавања кампа су следећи:

Цена кампа је 250 евра (у динарској противвредности). И ове године омогућено је плаћање на рате све до одласка на камп. За све заинтересоване обезбеђен је попуст од 10 одсто уз чланску карту “Звездаш“.

У цену кампа урачунате су следеће погодности:

За све додатне информације и пријаве на Летњи кошаркашки камп Црвене звезде мтс контакт лице је координатор кампа Александар Баста.

Контакт телефон: +381/66-325-955
E-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Црвено-бели тим те чека, прикључи се!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment