Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Четири селекције на државној позорници

Сјајну сезону у Љутице Богдана употпунили су успеси наших млађих селекција. Таленти који носе дрес кадета и омладинаца Графичара завршили су сезону као шампиони Београда, па ће на теренима из југа Маракане наредне сезоне играти четири селекције.

Пре месец дана место на државној позорници кадетима Графичара обезбедили су наши бисери рођени 2003. године.

Ученици Марка Неђића су убедљиво, уз учинак од 25 победа и два ремија, остварили историјски успех за Звездину филијалу. Убедљиво освојен трофеј у Кадетској лиги Београда донео је Црвеној звезди другу селекцију у Кадетској лиги Србије, па ће наши таленти, осим као браниоци титуле, у најквалитетнијем такмичењу за овај узраст учествовати и под именом Графичар.

На успех кадета надовезали су се омладинци Графичара. Таленти који такође стасавају иза југа Маракане завршили су сезону у Омладинској лиги Београда са 77 бодова, уз учинак од 25 победа, два ремија и три пораза.

Одличне игре употпунила је ефикасна игра и чак 115 постигнутих погодака, па ће у борби за излазак на интернационалну сцену од предстојеће јесени бити два тима Звездиних омладинаца.

Кад се подвуче црта, иза најстаријих генерација у Звездиној школи је веома успешна сезона у којој су три од четири такмичење завршиле као прве у својој конкуренцији, чега је плод чињеница да ће шампион Србије у наредној такмичарској години имати четири екипе на државној позорници намењеној млађим категоријама.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment