Moja Crvena Zvezda
FeaturedКошаркаНајновије

Саопштење КК Црвена звезда

КК Црвена звезда мтс и ККЖ Црвена звезда из медија и посредством друштвених мрежа сазнали су за свечаност Кошаркашког Савеза Србије поводом представљања нових дресова наших сениорских тимова који ће током лета наступати на ЕП за кошаркашице, и СП за кошаркаше у Кини.

Изузетно смо непријатно изненађени чињеницом да међу бројним званицама на тој манифестацији која је одржана 06.06.2019.године није било места за представнике ККЖ Црвена звезда који је рекордер по броју освојених титула, овогодишњег освајача дупле круне, као и КК Црвена звезда мтс освајача АБА лиге, вишеструког првака наше земље и представника Републике Србије у Евролиги у такмичарској сезони 2019-2020.

Оно што сматрамо срамотом која није наша, већ оних који мисле да је национални савез њихово приватно власништво, је чињеница да је црвено-бела породица увек и у свакој прилици била на располагању Кошаркашком Савезу Србије кроз све могуће акције, промоције кошарке, и коначно безусловно учешће играча у националним селекцијама свих старосних категорија, нашта смо посебно поносни.

Зато било какав покушај немуштог објашњења, да нам је позив упућен на мејл (који никада није стигао) не прихватамо, јер се са клубом такве традиције и значаја за српску и европску кошарку – не комуницира!

Ако нам са друге стране позив није ни упућен, онда је Кошаркашки Савез Србије дужан да објасни кошаркашкој јавности зашто је тако поступио и на основу чије одлуке.

Подсећања ради, ККЖ Црвена звезда и КК Црвена звезда учествовали су ове сезоне са преко 30 играчица/играча и чланова стручних штабова, у бројним акцијама КСС у свим старосним категоријама, и то ће као један од темеља српске кошарке, увек са задовољством и поносом радити!

Зато смо због овог немуштог покушаја понижења клубова са тако великом традицијом и армијом навијача, дужни да поставимо питање, ко је себи дао право за овај превид и срамоту?

КК Црвена звезда мтс

Извор:

Početna

Повезане вести

2 comments

Србин са Космета јун 8, 2019 at 10:18

Што се чудите?
Звездомрсци у КСС,гробари,не крију мржњу никада.Покушали су да нам угасе клуб(замало успели),а ми њима не узвраћамо ниске ударце и не бавимо се закулисаним радњама,него све фер-плеј спортски,комшијски.
Докле?
Уживам у свим нашим победама против њих. Мрзим и ја њих!Зашто смо стално фини и културни?
Са њима треба као са оном прошиптарском,миловом багром!
Чврсто,одлучно,без милости!!!

Reply
Hadži Dragan NBG јун 8, 2019 at 12:08

Tako je brate.

Reply

Leave a Comment