Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Црвена звезда у Арени игра Евролигу

КК Црвена звезда мтс у такмичарској сезони 2019/020 све утакмице Евролиге играће у београдској Арени.

То је резултат састанка који су у среду 05.06.2019. године одржали представници КК Црвена звезда мтс, председник и директор клуба са представницима Арене, на челу са прослављеним кошаракашем, а сада директором „Арене“ Гораном Грбовићем.

Утакмице у АБА лиги и домаћем шампионату КК Црвена звезда мтс играће у дворани „Александар Николић“. Оваква одлука донета је у складу са економским могућностима клуба.

КК Црвена звезда мтс је доминантним играма у регионалном такмичењу и као шампион АБА лиге, изборио право да наступа у Евролиги. Овим договором Клуб наставља тамо где је застао пре годину дана. Црвено-бели су током пет узастопних година наступа у Евролиги и Еврокупу, у највећој српској дворани изградили имиџ клуба који од својих мечева у „Арени“ прави спектакле, обара рекорде посећености, али и унапређује и развија се кроз додатне садржаје и програме које покушава да понуди гледаоцима.

Све што је КК Црвена звезда мтс радила претходних година играјући своје међународне утакмице у Арени, Евролига је препознала и кроз додељивање награда нашем клубу за развој Евролиге и маркетинг.

Зато је одлука да Црвена звезда мтс игра своје Евролигашке утакмице у такмичарској сезони 2019-2020 у Арени, логична и наставак онога што је започето још 2013. године.

КК Црвена звезда мтс се овом приликом захваљује Горану Грбовићу и Дејану Кијановићу који су као водећи људи Арене препознали интерес српске кошарке и нову могућност најбољег репрезентовања Републике Србије, града Београда, српске кошарке и КК Црвена звезда мтс који је претходних година напорним радом, поверењем навијача, добрим резултатима и пуним халама изградила имиџ поузданог партнера Евролиге.

Распоред одигравања утакмица у Евролиги у такмичарској сезони 2019-2020 и термини домаћинстава КК Црвена звезда мтс у наредној сезони, биће познати почетком јула ове године.

Повезане вести

1 comment

dusan јун 8, 2019 at 16:41

zasto?

Reply

Leave a Comment