Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Марко Павићевић у Звезди до 2022

Црвена звезда  наставља са потписивањем вишегодишњих уговора са младим и талентованим играчима који су прошли млађе селекције клуба. Талентовани центар Марко Павићевић потписао уговор до 2022. године.

КК Црвена звезда мтс потписао је вишегодишњи уговор са талентованим 18-годишњим центром Марком Павићевићем.

209 центиметара високи центар, који по потреби може да игра и на позицији крилног центра, рођен је 8. маја 2001. године у Београду, а уговор са Црвеном звездом потписао је до 2022. године.

Овим је настављена пракса потписивања вишегодишњих уговора са најталентованијим играчима који су израсли у систему КК Црвена звезда и прошли све млађе селекције клуба.

Марко је поникао у КК Визура, а од 2017. године је члан КК Црвена звезда. Као члан репрезентације Србије до 16 година, освојио је бронзану медаљу на ЕП које је одржано у Црној Гори 2017. године.

Са црвено-белима је освојио јуниорске титуле првака Србије у сезонама 17-18, а наступао је и на завршном турниру Евролиге у Виторији.

Павићевић је и попут многих пре њега, професионалним уговором са КК Црвена звезда добио прилику да свој велики таленат даље развија. Суперлигу Србије одиграо је у дресу КК ФМП где је већ почео да стиче неопходно искуство и одиграо своје прве сениорске минуте.

КК Црвена звезда мтс Марку Павићевићу жели пуно среће и спортских успеха у новом и највећем изазову који га чека, а то је борба за место у сениорском тиму нашег клуба.

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета јун 9, 2019 at 11:22

Добар потез!
Гледао сам га недавно када је играо са вршњацима,баш добар играч.Мислим да ће се „калити“ у ФМП-у,да се опроба у јакој конкуренцији,а после следи повратак.

Reply

Leave a Comment