Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда почела припреме

Одмор је прошао, Црвена звезда је ушла у нову сезону!

Шампион Србије данас прозивком на Маракани започео припреме за нову сезону. На списку играча на које Владан Милојевић тренутно рачуна су се нашла 33 имена. Међутим, њих 28 се појавило данас на почетку припрема а осморица су оправдано одсутни. Ел Фарду Бен стиже вечерас, док су због репрезентативних обавеза изостали Мирко Иванић, Филип Стојковић, Милан Борјан, Срђан Бабић, Милан Гајић, Дејан Јовељић и Никола Крстовић.

У односу на шампионским тим из прошле сезоне, клуб су напустили Алекса Терзић који је продати Фиорентини, Рашид Сумаила и Џонатан Кафу којима су истекле позајмице, Ненада Милијаш и Немања Супић који су завршили каријере.

Што се нових имена тиче, од појачања је ту био само Радован Панков доскорашњи штопер Радничког док се после репрезентативних акција очекује малди црногорски нападач Никола Крстовић. Са позајмице се вратио Дејан Мелег, а први пут са Звездом ће тренирати и нападач Дејан Видић који је купљен зимус али је одмах прослеђен на позајмицу у Земун. Из филијале Графичара су прикључени Вељко Николић, Југ Станојев, Жељко Гаврић, Марко Конатар и Александар Станковић.

Комплетан списак играча:

Милан Борјан, Зоран Поповић, Милош Гордић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Срђан Бабић, Милан Родић, Стефан Хајдин, Милош Вулић, Мирко Иванић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Дејан Мелег, Лоренцо Ебисилио, Ел Фарду Бен, Марко Марин, Ерик Јирка, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Алекса Вукановић, Дејан Јовељић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи, Радован Панков, Никола Крстић, Дејан Видић, Вељко Николић, Југ Станојев, Жељко Гаврић, Марко Конатар и Александар Станковић.

Након прозивке екипа се запутила на Златибор где ће боравити недељу дана и фокус ће бити на физичкој спреми. Након тога се враћају за Београд и након  дана паузе уследиће пут у стару базу у Аустрију. Пут Виндишсгартена се креће 17. јула и боравиће све до 2. јула. У плану су и четири припремне утакмице. Екипи желимо срећу и да се што боље спреме за сезону пуну изазова.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG јун 9, 2019 at 12:13

Momci ponovite prethodnu sezonu i ja ću biti presrećan. Srećno!

Reply

Leave a Comment