Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Терзић о плановима за прелазни рок и сезони пред нама

Црвена звезда је данас почела припреме за нову сезону. Том приликом се новинарима обратио и генерални директор клуба Звездан Терзић и говорио је о актуелном тренутку  и стварима везаним за прелазни рок.

Пожелели смо играчима здравља и среће и да понове успехе из прошле сезоне. Рекли смо оно што је познато, а то је да су сами себе задужили и да су подигли лествицу очекивања. Показали су прошле године да су способни за велике резултате, јавност то очекује од њих. Немамо много времена, стартујемо 9. Или 10. јула. Чека нас паклено лето, али лакше је него претходних сезона. Имамо оформјен стручни штаб, тим који је ушао у Лигу шампиона. Имамо квалитет“.

О планивим за прелазни рок.

“Где год мрднем, сви ме питају: Кога доводимо? Не можемо да играмо са 14 играча на терену. Неће бити много промена, потребна су нам појачања у две линије тима. Није лако ни тренеру Милојевићу да  одради тренажни процес са оволиким бројем играча. Рекао сам у Анталији, још пре шест месеци, да смо се тада припремили за овај прелазни рок. После Лиге шампиона смо довели Боаћија, Марина и Чаушића. После смо додали Иванића, Милуновића, Гајића, Јирку… Већ смо одрадили прелазни рок. Сад нас очекује много рада на тренинзима. Искрено очекујем да нам се врати страст у игри која нам је недостајала током пролећа. Нисам задовољан како смо изгледали последња три месеца. Изгледали смо као издуван балон. Вероватно је томе допринела чињеница да смо рано освојили титулу. Тај губитак страсти довео је до тога да изгубимо финале купа. То нам је добра опомена. Без обзира на квалитет, то је доказ да морамо да будемо фокусирани“.

О понудама и могућем одласку Дејана Јовељића.

Такво је тржиште да се овде само препознају млади играчи као нека велика вредност. Око Јовељића водимо разговоре. Има доста заинтересованих клубова. Не бих баратао са његовом вредношћу на тржишту. Знате, Европа тешко купује играче који су прешли 27 година. А такви играчи нама праве разлику. Не знам да ли ћемо Јовељића продати за три, четири, или седам милиона евра. На крају можда он остане“.

О доласку Панкова и могућем новом појачању Хафезу.

“Тренер Милојевић је тренирао Хафеза у Омонији и он је његова лична жеља, пошто за Родића имамо нека интересовања. Шпица нећемо да доводимо за сада. У случају да неко оде имамо списак фудбалера које смо скаутирали током пролећа. Држимо их на резервној листи. Довели смо Панкова, јер нам је такав штопер био потребан. Можда се доведе задњи везни, права шестица. Али не по сваку цену“.

О Графичару и могућим позајмицама играча.

“Следеће недеље ћемо се бавити Графичаром. Морамо да Звезду Б подигнемо на виши ниво. Биће сигурно за њих појачања из омладинске школе. Из сваке генерације изађе 20 играча, не могу сви да нађу место у Графичару. То нам је озбиљан филтер, прошло је време када су играчи из омладинске школе директно ишли у први тим. Подигли смо захтеве, појединци нису ни биолошки спремни да одговоре захтевима првог тима. Зато имамо Звезду Б да сазревају. Графичар је допринео да стасају Вељко Николић, Станојевић, Гаврић и леви бек Конатар, убедљиво најпријатније изненађење. Видећемо ко ће отићи од њих у Аустрију, од њих највеће шансе има Вељко Николић. Издоминирао је прошле сезоне“

О Савићу и Стојковићу.

„Они су играчи под уговором, отишли су на припреме и тренер Милојевић рачуна на њих“ 

О не доласку Галвеза Терзић је рекао да нису биле финансије у питању.

„Жена му није дозволила да дође у Црвену звезду“ 

На крају је поручио да је Звезда финансијски стабилна.

“ Звезда има редован мониторинг свака три месеца који редовно пролази, ту постоје јасна правила. Ми добијамо лиценцу у првом кругу. Црвена звезда измирује све своје обавезе у року и нема проблема са ликвидношћу клуба“ 

 

Повезане вести

7 comments

Dejo јун 9, 2019 at 14:53

Terzicu hocemo da Crvena Zvezda igra opet LS dovedi pet igraca po jedan milon neka ih plati Crvena Zvezda da vidis kako ce to da bude puno bolje ,Terzicu necemo da Crvena Zvezda igra LE i Tericu hocemo jos velikih sponzora u Crvenu Zvedu

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 9, 2019 at 14:36

ako kazes da je skoro zavrsen prelazni rok ja kazem da sa ovim igracima osim jednim normalnim Marinom, mi smo udarili katanac u prvo eventualno drugo kolo kvalif..a u prvo ako nam padne piast mi samo pukli i na mari kao bas..ovi 35 igraca su samo za opstinsku ligu nisu ni amateri..ako mi mislimo da ce sa stojkovicem,melegom,ivanicem,gobeljis,savic,milunovic i ostala 32 cobana da se plasiramo u LS ja cu da pojedem moj k……poz dr terzi i dovedi 5 igraca po 1min ako mislis nesto ozbiljno

Reply
Hadži Dragan NBG јун 9, 2019 at 14:20

Terza postavi mobilne toalete kraj terena iza južne tribine, da ima narod gde da p.š. dok gleda pionire, kadete, omladince, Grafičar… Kupujete igrače od pola miliona evra, a nemate osnovne stvari.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 9, 2019 at 14:39

pozdrav brate

Reply
Hadži Dragan NBG јун 9, 2019 at 14:44

Brate igraćemo ligu Evrope ove godine, ne sikiraj se puno. LŠ je ipak misaona imenica, jedino ako budemo imali ludu sreću u žrebu ili na terenu kao sa Salzburgom.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 9, 2019 at 18:10

daja boze brate..iskreno da li ti verujes u stojokovica,milunovica,gobeljica,savica,melega i ostalu boraniju..mislim da je nerealno sa takvim igracima da preskocimo i drugo kolo

Reply
Hadži Dragan NBG јун 9, 2019 at 18:14

Verujem u Jovelju i ovu našu decu koje prodaju bud zašto po Evropi, a ne u ove što ih dovode, u sumnjive strance i naše koji su bili rezerve u drugoj ligi negde na zapadu. Koja je ovo politika kluba nemam pojma.

Leave a Comment