Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Са Бероном у Евролигу

Кошаркаши Црвене звезде успешно су започели финалну серију плеј-офа домаће Супер лиге Србије. У дворани „Александар Николић“ пулени тренера Милана Томића савладали су вечитог ривала резултатом 98:94 и тиме повели 1:0 у серији која се игра на три победе.

И док стручни штаб и играчи желе да сезону окончају новим, петим узастопним трофејем националног шампиона, руководство КК Црвена звезда мтс већ ради на формирању респектабилног тима за наредну сезону и повратак у елитно европско клупско такмичење. Како преноси поратл „eurohoops.net“ један од најзначајнијих овосезонских кошаркаша Црвене звезде, Били Берон и наредних годину дана носиће црвено-бели дрес. Постигнут је договор на обострано задовољство, наш клуб је обезбедио да и наредне у својим редовима има одличног играча, док ће Берон по први пут у својој каријери бити део евролигашког каравана.

Двадесетосмогодишњи шутер је претходног лета стигао на Мали Калемегдан из турског Ескишехира и у регионалној АБА лиги је имао просек од 11,6 поена, 2,7 асистенција и 2,3 скока по утакмици.

Повезане вести

4 comments

MILOS RANKOVIC јун 12, 2019 at 22:12

STVARNO JE TUZNO DA NEMOZETE DA PUSTITE DA KOMENTARISEMO UTAKMICU NASEG SJAJNOG TRENERA I NASE SJAJNE IGRACE A I KRADJU

Reply
Dragan јун 12, 2019 at 22:57

Krađa da… Ali od strane ovog idiota, Tomića! Sve neizvesne utakmice zahvaljujući idioti smo izgubili. Ukrao nam Tomić Kup, ukrao nam Radanova(pre 4 godine čuvao Dončića na juniorskoj prvenstvu Evrope, i Dončić njega i bilo je EGAL… a sad Dončić u NBA, a Radanov iza koša navija), Nenadića, krade na, sitno Dobrića… Sad će nam možda ukrade i titulu u KLS… FUJ, FUJ….

Reply
Dragan јун 12, 2019 at 21:56

Admine… Mani nas Bili Betona… Da ne kažem nešto ružnije… Odigrana je druga utakmica protiv Groblja gde smo izgubiliiiiii… Zahvaljujući i ovom Betonu i onom umobolniku od trenera!!!!

Reply
dusan јун 12, 2019 at 21:16

ne znam da li ste primetili drugu utakmicu finalne serije. ocajna zvezda. trener imb*cil. sa bili beronom mozemo samo u dunav.

Reply

Leave a Comment